Diploma in Tourism – πρόγραμμα εξ αποστάσεως εκπαίδευσης του Παν. Πειραιώς με έκπτωση 10% για τους δημότες Δ. Χερσονήσου

Ξεκινά νέο Πρόγραμμα εξ Αποστάσεως Εκπαίδευσης του Πανεπιστημίου Πειραιώς στη Διοίκηση Επιχειρήσεων Υπηρεσιών με ειδίκευση στις Τουριστικές Υπηρεσίες. Μάλιστα για πρώτη φορά προσφέρεται Πρόγραμμα Διπλωμάτων στον Τουρισμό μέσα στον Οκτώβρη με μία ολοκληρωμένη σειρά ταχύρρυθμων εκπαιδευτικών μαθημάτων.

Το Πρόγραμμα,  το οποίο τελεί υπό την Αιγίδα του Υπουργείου Τουρισμού και του Ελληνικού Οργανισμού Τουρισμού (ΕΟΤ) και έχει ως Στρατηγικό Εταίρο την HORECA, σχεδιάστηκε στο πνεύμα της δια βίου μάθησης και σκοπός του είναι να παρέχει θεωρητική, αλλά και χρήσιμη γνώση σε άτομα που εργάζονται, επιθυμούν ή ενδιαφέρονται να εργαστούν στον τουριστικό κλάδο.

Κυρίως απευθύνεται σε:

• Αποφοίτους δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης που εργάζονται, επιθυμούν ή ενδιαφέρονται να εργαστούν στον τουριστικό κλάδο

• Αποφοίτους τριτοβάθμιας εκπαίδευσης

• Επαγγελματίες του χώρου που επιθυμούν να διευρύνουν το γνωστικό τους πεδίο στη διοίκηση τουριστικών επιχειρήσεων, καθώς και στο σχεδιασμό, στη διοίκηση και στην πολιτική του τουρισμού.

 

Το πρόγραμμά προσφέρει πέντε (5) Certificates. Μετά την επιτυχή ολοκλήρωση τριών (3) Certificates χορηγείται Diploma in Tourism - Πιστοποιητικό Επιτυχούς Ολοκλήρωσης του Προγράμματος εξ αποστάσεως εκπαίδευσης στην Οργάνωση και Διοίκηση Επιχειρήσεων Υπηρεσιών από το Τμήμα Οργάνωσης και Διοίκησης Επιχειρήσεων, της Σχολής Οικονομικών, Επιχειρηματικών και Διεθνών Σπουδών του Πανεπιστημίου Πειραιώς και το Κέντρο Ερευνών του Πανεπιστημίου Πειραιώς.

 

Τα μαθήματα και τα σεμινάρια που προσφέρονται βρίσκονται αναλυτικά στη διεύθυνση εδώ.

Οι εγγραφές για το πρώτο κύκλο ξεκίνησαν, ενώ η ημερομηνία έναρξης των μαθημάτων σχεδιάζεται για τις 19/10/2015.

Αναλυτικές πληροφορίες για την περιγραφή του προγράμματος και τις εγγραφές θα βρουν στην επίσημη ιστοσελίδα του Προγράμματος  ems.unipi.gr/home-tourism/

Η υποβολή αιτήσεων λήγει στις 11/10/2015, ενώ υπάρχει σημαντική έκπτωση 10% για όλους τους επαγγελματίες τουρισμού του Δήμου, αλλά και κάθε ενδιαφερόμενο δημότη. 

Για να έχουν οι ενδιαφερόμενοι την έκπτωση θα πρέπει κατά την συμπλήρωση της αίτησης να δηλώσουν το εξής κουπόνι:

Δήμος Χερσονήσου

 hersonissos2015 – (θα δηλώνετε το κουπόνι αυτό για κάθε Δίπλωμα που επιλέγετε)

Για περισσότερες πληροφορίες για τα δίδακτρα και τις εκπτώσεις οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν στη διεύθυνση ems@unipi.gr ή στέλνοντας μήνυμα μέσω της φόρμας επικοινωνίας της ιστοσελίδας του Προγράμματος.