ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΓΟΥΒΩΝ

Γεμάτος γιορτές και εκδηλώσεις, ιδιαίτερα φέτος ο Μάιος :


Μεγάλη Εβδομάδα, Άγιο Πάσχα, Άγιος Γεώργιος, Ζωοδόχος Πηγή. Από τις σημαντικότερες εορτές της Ορθόδοξης Εκκλησίας.
Πλησιάζοντας το τέλος του μήνα, θα συμπληρώσουμε την παλέτα των εορτών και εκδηλώσεων, με άλλη μια σημαντική εορτή, αυτή των Αγίου Κωνσταντίνου και Αγίας Ελένης.
Ιδιαίτερα για εμάς, τους Γουβιανούς, ο Άγιος Κωνσταντίνος αποτελεί σύμβολο και σημείο αναφοράς.
Είναι και ο προστάτης Άγιος του Πολιτιστικού μας Συλλόγου!


Γιορτάζουμε λοιπόν και φέτος όλοι μαζί και τιμούμε τον Άγιο μας αρχίζοντας από :


1. Δευτέρα 20 Μαΐου : Εσπερινός στον Άγιο Κωνσταντίνο. Αφού ακολουθήσουμε τον εσπερινό, θα συναντηθούμε στο κιόσκι του Πολιτιστικού Συλλόγου, στον προαύλιο χώρο της εκκλησίας, για να σας προσφέρουμε με αγάπη και καλή καρδιά, το «βρισκούμενο».
2. Τρίτη 21 Μαΐου : Παρακολούθηση της Θείας Λειτουργίας στον Άγιο Κωνσταντίνο. Στη συνέχεια, όσοι δεν μας τίμησαν με την παρουσία τους στον εσπερινό, θα τους καλέσουμε και αυτούς για ένα μικρό κέρασμα, πάλι στο κιόσκι μας.
3. Κυριακή 26  Μαΐου : Θα ολοκληρώσουμε τον εορτασμό, με την επίσκεψη μας στον καθιερωμένο χώρο του Φαραγγιού στον Αποσελέμη, από νωρίς το μεσημέρι. Θα μαγειρέψουμε στα σπίτια μας και θα συνφάγουμε, όσοι μπορέσουμε να παρευρεθούμε. Αν ο καιρός το επιτρέψει θα ανάψουμε τα κάρβουνα και αν ο λυράρης μας (ο Νίκος ο Μυλωνάς) είναι διαθέσιμος, θα μας παίξει καμιά κοντυλιά. Για καλό και για κακό, ας κρατούν όργανα και οι ερασιτέχνες !


Σας περιμένουμε όλους, να τιμήσουμε και να γιορτάσουμε τον προστάτη μας Άγιο και φέτος.




Το Δ.Σ του Συλλόγου