ΕΠΙΔΟΤΟΥΜΕΝΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΚΑΤΑΡΤΙΣΗΣ ΓΙΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΕΣ ΚΑI ΑΝΕΡΓΟΥΣ

Στο  πλαίσιο της Πράξης με τίτλο «ΑΓΡΟΤΟΕΠΙΧΕΙΡΕΙΝ» του Προγράμματος Διασυνοριακής Συνεργασίας «Ελλάδα – Κύπρος 2007-2013», η Αναπτυξιακή Ηρακλείου έχει αναθέσει στο ΚΕΚ ΤΕΧΝΙΚΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΗ ΑΕ την υλοποίηση των παρακάτω προγραμμάτων:

 

1) Πρόγραμμα κατάρτισης 15 Επιχειρηματιών στο Νομό Ηρακλείου, στο θεματικό πεδίο του Τουρισμού και της Παροχής Υπηρεσιών. Απευθύνεται σε Αυτοαπασχολούμενους ή Επιχειρηματίες των οποίων η επιχείρηση είναι εγκατεστημένη στην ύπαιθρο της Περιφερειακής Ενότητας Ηρακλείου και πιο συγκεκριμένα σε όλους τους Δήμους με εξαίρεση την πόλη του Ηρακλείου. Η συνολική διάρκεια του προγράμματος είναι 50 ώρες.

 

2) Πρόγραμμα κατάρτισης Ανέργων Νέων και Γυναικών στο Νομό Ηρακλείου στο θεματικό πεδίο του Τουρισμού και της Παροχής Υπηρεσιών. Απευθύνεται σε Νέους Ανέργους (25–36 ετών) και Άνεργες Γυναίκες όλων των εκπαιδευτικών βαθμίδων. Η συνολική διάρκεια του προγράμματος είναι 80 ώρες.

 

Το εκπαιδευτικό επίδομα είναι 5€/ώρα.

 

Στο πλαίσιο της διακρατικής συνεργασίας θα πραγματοποιηθεί μετάβαση όλων των καταρτιζομένων και των δύο τμημάτων στην Κύπρο για την υλοποίηση μέρους της θεωρητικής κατάρτισης.

 

Οι αιτήσεις συμμετοχής υποβάλλονται από 26/7/2013 ως 05/08/2013 στην ΤΕΧΝΙΚΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΗ ΚΕΚ ΑΕ, οδός Νικ. Πλαστήρα 100, Ηράκλειο.

 

Πληροφορίες καθημερινά 09:00-17:00

Τηλέφωνο επικοινωνίας 2810 220771

 

Περισσότερες πληροφορίες για τα παραπάνω προγράμματα θα βρείτε στα επισυναπτόμενα αρχεία.