Συγχαρητήρια Δήλωση Δημάρχου Χερσονήσου κ. Γιάννη Μαστοράκη

 

O Δήμαρχος Χερσονήσου

 συγχαίρει τους μαθητές για την εισαγωγή τους στη Τριτοβάθμια Εκπαίδευση.

 

 

Ο Δήμαρχος Χερσονήσου, με αφορμή την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων των Πανελλαδικών Εξετάσεων, συγχαίρει όλους τους μαθητές που πέτυχαν την εισαγωγή τους στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευσης και τους εύχεται καλές σπουδές και καλή επιτυχία στο ξεκίνημα της νέας φάσης στη ζωή τους.

 

Πρωταγωνιστές σε αυτό τον αγώνα με αρωγούς αρχικά  τους γονείς τους που τους συμπαραστάθηκαν ηθικά και υλικά αλλά και τους εκπαιδευτικούς τους  που τους καθοδήγησαν σωστά, βγήκαν νικητές στo πρώτη  δύσκολη αλλά συνάμα ωφέλιμη δοκιμασία που έχει να κάνει με τη μάθηση  και τη γνώση, την κατάρτιση αλλά και την  προετοιμασία της επαγγελματικής τους αποκατάστασης.

 

Παράλληλα όμως, συγχαίρει και εκείνους τους μαθητές που παρότι προσπάθησαν , δεν τα κατάφεραν. Η ζωή δίνει πάντοτε πολλές  ευκαιρίες σε όλους εκείνους που ενδιαφέρονται πραγματικά να τις αξιοποιήσουν. Έτσι κι αλλιώς και μέσα από αυτή τη δοκιμασία βγήκαν κερδισμένοι, αφού δοκίμασαν τις δυνάμεις τους και έγιναν πιο δυνατοί . Εξάλλου , σημασία έχει το ταξίδι και όχι πάντα ο προορισμός , όπως λέει και ο ποιητής μας Κ.Π. Καβάφης.

 

Και πάλι συγχαρητήρια σε όλους.