Παράδοση - παραλαβή Προέδρου της Δημοτικής Επιχείρησης Ύδρευσης-Αποχέτευσης Χερσονήσου

Χερσόνησος, 23 Ιανουαρίου  2013

 

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ


ΘΕΜΑ: Παράδοση - παραλαβή Προέδρου της Δημοτικής Επιχείρησης Ύδρευσης-Αποχέτευσης Χερσονήσου


Ανέλαβε και επισήμως καθήκοντα ο νέος Πρόεδρος της ΔΕΥΑ Χερσονήσου, κ. Κώστας Φιλιππάκης, μετά την τελετή παράδοσης - παραλαβής που πραγματοποιήθηκε σήμερα 23 Ιανουαρίου 2013, στο κτίριο της ΔΕΥΑΧ στα Μάλια.

 

Ο Δήμαρχος Χερσονήσου κ. Ζαχαρίας Δοξαστάκης ευχαρίστησε για την προσφορά του τον απερχόμενο Πρόεδρο και ευχήθηκε καλή επιτυχία στο νέο Πρόεδρο και δήλωσε  «η Δημοτική Επιχείρηση Ύδρευσης και Αποχέτευσης Χερσονήσου πρέπει με κάθε τρόπο να ολοκληρώσει και να υλοποιήσει το σύνολο του σχεδιασμού της για τα ενταγμένα και για τα υπό ένταξη  έργα σε όλο το Δήμο Χερσονήσου. Μετά την επέκταση της αρμοδιότητας της, η επιχείρηση είναι υπεύθυνη για όλη τη διοικητική περιφέρεια του Δήμου Χερσονήσου και θα πρέπει να επικεντρώσει τις προσπάθειές της για την υλοποίηση έργων ύδρευσης και αποχέτευσης και στις τέσσερις Δημοτικές Ενότητες γεγονός που αποτελεί τεράστια ευθύνη απέναντι στους δημότες μας.»


Ο νέος Πρόεδρος κ. Κ. Φιλιππάκης δήλωσε ότι φιλοδοξεί να είναι συνεχιστής της μεγάλης προσπάθειας που έχει αρχίσει στη ΔΕΥΑΧ: «Την προηγούμενη περίοδο έγιναν πολύ σημαντικά βήματα και σ’ αυτή την κατεύθυνση θα συνεχίσω και εγώ με τη βοήθεια των στελεχών της ΔΕΥΑΧ και του Δημάρχου μας».

Ο απερχόμενος πρόεδρος και νυν Αντιδήμαρχος Οικονομικών, Μανόλης Διαμαντάκης, απαντώντας δήλωσε μεταξύ άλλων: «η χαρά γίνεται ακόμη μεγαλύτερη, διότι το Δημοτικό Συμβούλιο επέλεξε στο πρόσωπό του Κώστα Φιλιππάκη, να δοθεί συνέχεια στο πολύ σημαντικό έργο που συντελείται στο Δήμο μας».