Συνάντηση Δημάρχου Χερσονήσου κ. Ζαχαρία Δοξαστάκη με την κ. Μαρία Χναράκη, Αναπληρώτρια καθηγήτρια του Πανεπιστημίου Drexel

Χερσόνησος, 24 Φεβρουαρίου 2012

 

 

Συνάντηση Δημάρχου Χερσονήσου κ. Ζαχαρία Δοξαστάκη με την κ. Μαρία Χναράκη, Διευθύντρια Ελληνικών Σπουδών και Αναπληρώτρια καθηγήτρια του Πανεπιστημίου Drexel στη Φιλαδέλφεια των Ηνωμένων Πολιτειών.

 

Η κυρία Χναράκη επισκέφτηκε σήμερα Παρασκευή 24 Φεβρουαρίου 2012 το Δήμαρχο Χερσονήσου κ. Ζαχαρία Δοξαστάκη μετά από πρόσκλησή του, στα πλαίσια της προετοιμασίας του φετινού εκπαιδευτικού ταξιδιού των φοιτητών του Πανεπιστημίου Drexel της Φιλαδέλφειας, που θα πραγματοποιηθεί από 29 Ιουνίου έως 29 Ιουλίου στη Χερσόνησο.


Κατά τη συνάντηση έγινε ανταλλαγή απόψεων, για να υπάρξει συνεργασία με το Δήμο, ώστε κατά την περίοδο που θα είναι η ομάδα των φοιτητών στη Χερσόνησο αφ’ ενός  να μπορέσουν οι φοιτητές να γνωρίσουν όλες τις πλευρές και τις ομορφιές της περιοχής της Χερσονήσου και αφ’ετέρου να ασχοληθούν με θέματα τοπικής ανάπτυξης, καταγραφής και ανάδειξης των φυσικών και πολιτιστικών πόρων του Δήμου.


Ο Δήμαρχος Χερσονήσου τόνισε: «Πρωτοβουλίες, όπως η διοργάνωση εκπαιδευτικών ταξιδιών που αναλαμβάνει η κυρία Χναράκη, εντάσσονται πλήρως στις προτεραιότητες της  Δημοτικής Αρχής που είναι η αναβάθμιση  του τουριστικού προϊόντος και η προβολή της Χερσονήσου, ως προορισμού για πολιτιστικά και εκπαιδευτικά ταξίδια. Στηρίζουμε την προσπάθεια αυτή με κάθε τρόπο.»