Εκδήλωση για την άνοια

Ο Δήμος Χερσονήσου/γραφείο κοινωνικής πολιτικής με το ΝΠΔΔ Κοινωνικής Προστασίας & Αλληλεγγύης του Δήμου-ΚΑΠΗ, την Κοινωφελή Επιχείρηση (ΚΕΔΧ), το Κέντρο Ημερήσιας Φροντίδας Ηλικιωμένων (ΚΗΦΗ) και το Πνευματικό Κέντρο Ενορίας Χερσονήσου σε συνεργασία με την Εταιρεία νόσου Alzheimer και συναφών διαταραχών N. Ηρακλείου «ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ» διοργανώνει επιστημονική εκδήλωση για την Άνοια τη Δευτέρα 9 Νοεμβρίου και ώρα 17:30 στην Αίθουσα Πολλαπλών Χρήσεων του Πνευματικού Κέντρου Ενορίας Χερσονήσου.

Ομιλητές

-  Ιωάννα Κορτσιδάκη, Πρόεδρος ΔΣ Εταιρείας «ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ».

-  Ιωάννα Αμερίδου, Νευρολόγος, MD, PhD Επιστημονική Συνεργάτης της Εταιρείας με θέμα: «Νόσος Alzheimer: Η Νόσος πρόκληση του 21ου αιώνα».

- Νίκος Σφακιανάκης, Κοινωνικός Λειτουργός-Μέλος της Εταιρείας με θέμα: «Ομάδα Νοητικής Ενδυνάμωσης ασθενών με άνοια σε Κέντρο της Εταιρείας νόσου Alzheimer Ηρακλείου».

 - Ελίζα Ιατράκη, Ψυχολόγος & Κοιν. Λειτουργός, ΜPH, PhD C Μέλος Επιστημονικής Επιτροπής της Εταιρείας με θέμα: «Ομάδα Ψυχοεκπαίδευσης περιθαλπόντων ασθενών με άνοια σε Κέντρο της Εταιρείας νόσου Alzheimer Ηρακλείου».

 - Σοφία Παναγιωτάκη, Δικηγόρος Ηρακλείου με θέμα: «Ο Θεσμός της Δικαστικής Συμπαράστασης. Πρακτικά ζητήματα φροντίδας των νομικών υποθέσεων του ασθενούς με άνοια». 

Στο πλαίσιο της εκδήλωσης οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία να θέσουν ερωτήματα.