27/07/2009 13:14 Τι να πει κανεις   Παράθεση
antonis75Συνολικά Μηνύματα: 1#31

Ετος 2009.

 Μετα από πολλά χρόνια σκέψης , μελέτης , κατασκευης , επιτέλους βλέπω μπροστά μου την επίσημη ιστοσελίδα του Δήμου μας. Είμαι στην ευχάριστη θέση να πω ότι ,  είναι ότι καλύτερο έχω δει.

Με τις φωτογραφίες να καταδικνείουν τα κάλη της περιοχής μας ,που για μας ενδέχεται να μην είναι σημαντικά , αλλα για τους ευρωπαίους επισκέπτες μας , είναι φανταστικά, συνδιαζοντας , Θάλασσα , πεδιαδα και βουνό.

Με τα βίντεο κλιπ , ιστορικά και μη,  να ενημερώνουν τον επισκέπτη , σε πια περιοχη έρχεται και πόσο σημαντικη "ήταν" η συγκεκριμένη περιοχη.

Συνεντεύξεις ιστορικών αλλά και επίσημων επισκεπτών διαδέχονται η μια την άλλη.

Φεστιβαλ και events  ανανεώνονται σε καθημερινή βάση ενημερώνοντας έτσι τους επισκέπτες μας .

 Και πολλά άλλα , τα οποια θα τα επισημάνουμε σε τακτά χρονικά διαστήματα , και αυτό λόγο ελλειψης πολύτιμου χρόνου . (Βλεπε Ιούλιος-Αυγουστος)

 Εν κατακλείδι,     ΈΛΕΟΣ

 Δεν είναι δυνατόν η βιτρίνα της Χερσονήσου , ενος απο τους πιο σημαντικόυς τουριστικά δήμους της Χώρας και να έχει αυτό το χάλι. Ούτε καν αγγλικα. Να έχει κάτι βρε παιδάκι μου , μήπως , λέω μήπως , κάποιος αφηρημένος το δει και πει : "μωρε ωραία είναι εκεί μηπως και πάω?

Δυστυχώς,  αυτός είναι και ο τρόπος με τον οποίο όλοι μας , μηδενός εξαιρουμένου , αντιμετωπίζουμε σοβαρά το παρόν και το μέλλον των επιχειρήσεων μας , των δουλειών μας , αλλα πιο σημαντικό  το μέλλον των παιδιών μας.

 Αυτά για σήμερα .  ΑΝΤΟΝΙΣ 75 ΤΑ ΛΕΜΕ

 σΥγΝωΜη γΙα Τα ΟρΘοΓρΑφΙκΑ λΑθΗ , ΕξάΛΌυ τΑιΡιΑζΕι

copyright © Δήμος Χερσονήσου -