1η H&K AEBE ΑΝΑΒΑΣΗ ΜΑΛΙΩΝ

1η H&K AEBE ΑΝΑΒΑΣΗ ΜΑΛΙΩΝ

ΚΥΠΕΛΛΟ ΑΝΑΒΑΣΕΩΝ ΚΡΗΤΗΣ

 

15-16 ΜΑΙΟΥ 2021

image1

Ο Αθλητικός Όμιλος Κρήτης - Α.Ο. Κρήτης, η Κοινωφελής Επιχείρηση Δήμου Χερσονήσου (Κ.Ε.Δ.Χ.) και η Περιφέρεια Κρήτης, διοργανώνουν την Κυριακή 16 Μάϊου 2021, την Ανάβαση Μαλίων, που θα αποτελέσει τον πρώτο γύρο του Κυπέλλου Αναβάσεων Κρήτης και θα διεξαχθεί χωρίς την παρουσία θεατών. Ο αγώνας πραγματοποιείται υπό την αιγίδα του Δήμου Χερσονήσου.

Η ανάβαση θα πραγματοποιηθεί σε κομμάτι μήκους 5,2 χιλιομέτρων της γνωστής ειδικής διαδρομής του Ράλλυ Κρήτης «Μάλια-Κράσι».

Το Σάββατο 15 Μαΐου από 16:00΄ μέχρι 18:00΄, θα πραγματοποιηθεί ο διοικητικός και αρχικός τεχνικός έλεγχος στις εγκαταστάσεις του βασικού χορηγού του αγώνα Η&Κ ΑΕΒΕ, Service Hyundai KIA motors στη ΒΙ.ΠΕ Ηρακλείου.

Την Κυριακή 16 Μαΐου η διαδρομή θα κλείσει στις 09:30΄ προκειμένου να ξεκινήσουν μια ώρα αργότερα (στις 10:30΄) οι επίσημες χρονομετρημένες δοκιμές του αγώνα.

Η εκκίνηση του αγώνα, που θα αποτελείται από δύο (2) σκέλη, θα πραγματοποιηθεί με το πέρας των χρονομετρημένων δοκιμών στις 14:00΄.

Δικαίωμα συμμετοχής έχουν τα αυτοκίνητα όλων των Ομάδων και κυβικών (Ν,Α,Ε, Formula Saloon) που προσμετρούν στη βαθμολογία του Κυπέλλου Αναβάσεων Κρήτης.

Η Ανάβαση Μαλίων θα διεξαχθεί με βάση τις τρέχουσες οδηγίες της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού για τη διεξαγωγή αγωνιστικών δραστηριοτήτων, καθώς και με βάση το Υγειονομικό Πρωτόκολλο της Ομοσπονδίας Μηχανοκίνητου Αθλητισμού Ελλάδος (Ο.Μ.Α.Ε).  

 

Ο αγώνας θα πραγματοποιηθεί χωρίς την παρουσία θεατών.