main img main img main img main img main img main img main img main img

ΠΑΙΔΙΚΟΙ ΣΤΑΘΜΟΙ ΔΗΜΟΥ ΧΕΡΣΟΝΗΣΟΥ

  

 

- ΜΕΝΟΥΜΕ ΣΠΙΤΙ !
- ΜΕΝΟΥΜΕ ΑΣΦΑΛΕΙΣ!
- ΜΕΝΟΥΜΕ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΙ ΚΑΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΟΙ !!!

 

Η καθημερινότητα όλων μας έχει αλλάξει απότομα, δραστικά και δραματικά, παρ’ όλα αυτά θέλουμε να θυμάστε πως είμαστε πάντα κοντά σας!

Η αναγκαστική παραμονή στο σπίτι , σε συνδυασμό με την αδυναμία των μικρών παιδιών να κατανοήσουν τους λόγους εγκλεισμού τους ,είναι η νέα πραγματικότητα που καλούμαστε να αντιμετωπίσουμε . Από την άλλη πλευρά, η νέα αυτή κατάσταση ,γεννά ευκαιρίες για εμάς και τα παιδιά μας. Ευκαιρίες που πριν δεν είχατε τη δυνατότητα ή το χρόνο να έχετε.

Επομένως:

ΜΕΝΟΥΜΕ ΣΠΙΤΙ , ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΟΙ & ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΙ

ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ!


Εμείς είμαστε πλάι σας με όποιο τρόπο μας προσφέρει η τεχνολογία και σας προσκαλούμε να πειραματιστείτε μαζί μας και να δημιουργήσετε με τη φαντασία σας βίντεο με δραστηριότητες από την καθημερινότητα σας μαζί με τα παιδιά σας και να τα αποστείλετε στο : menoumespiti.dimiourgikoi@gmail.com , προκειμένου να δημοσιευτούν .

 

Προσοχή όμως, μην ξεχνάτε ότι είναι σημαντικό να προστατεύουμε τα παιδιά! Γι΄αυτό είναι απαραίτητο, αν οι πρωταγωνιστές είναι παιδιά, να βρείτε ένα  «δημιουργικό» τρόπο για να καλύψετε τα πρόσωπά τους. Η αποστολή του αρχείου αποτελεί ένδειξη συγκατάθεσης για την ανώνυμη δημοσιοποίηση του Μέσα από το site Δήμου Χερσονήσου θα βρείτε υλικό από το προσωπικό των Παιδικών Σταθμών του Δήμου Χερσονήσου  με προτεινόμενες δραστηριότητες που μπορείτε εύκολα να υλοποιήσετε στο σπίτι μαζί με τα παιδιά σας, καθώς και ενημερωτικό υλικό..

Ραντεβού λοιπόν  σύντομα στους παιδικούς μας σταθμούς !!

Και μέχρι τότε ….

Θα τα λέμε διαδικτυακά !!!!

 

play

Παιδικοί Σταθμοί Δήμου Χερσονήσου - Κανάλι YouTube

 

copyright © Δήμος Χερσονήσου