main img main img main img main img main img main img main img main img

Όροι Χρήσης

Καλώς ήλθατε στον ιστοχώρο του Δήμου Χερσονήσου. Κάνοντας χρήση του ιστοχώρου μας, συμφωνείτε με τους κάτωθι όρους, τους οποίους θα πρέπει να διαβάσετε προσεκτικά.

 

Οι όροι χρήσης μπορεί να αλλάζουν και να συμπληρώνονται οποιαδήποτε στιγμή και χωρίς προειδοποίηση. Ελέγχετε ανά τακτά χρονικά διαστήματα τους όρους χρήσης του ιστοχώρου καθώς η συνεχής χρήση του συνεπάγεται ότι αποδέχεστε αυτές τις αλλαγές.

 

Η χρήση εγγράφων από τον ιστοχώρο του Δήμου Χερσονήσου περιορίζεται αποκλειστικά για πληροφοριακούς και μη εμπορικούς σκοπούς ή είναι μόνον προσωπικοί και δεν θα αντιγραφούν ούτε θα τεθούν σε άλλο δίκτυο υπολογιστών, ούτε θα διανεμηθούν με άλλα μέσα επικοινωνίας. Δεν επιτρέπεται καμία απολύτως επέμβαση στα έγγραφα. Οποιαδήποτε άλλη χρήση απαγορεύεται αυστηρά από το νόμο και ενδέχεται να επισύρει αυστηρές αστικές και ποινικές κυρώσεις. Οι  παραβάτες θα διώκονται νομικά.

 

Ο Δήμος Χερσονήσου δεν δηλώνει με κανέναν τρόπο ότι οι πληροφορίες που περιλαμβάνονται στα έγγραφα και στις ανακοινώσεις που δημοσιεύονται στον ιστοχώρο του είναι κατάλληλα για οποιονδήποτε σκοπό. Κάθε τέτοιο έγγραφο και σχετική γραφική απεικόνιση παρέχεται "ως έχει" χωρίς καμιά απολύτως εγγύηση οποιουδήποτε είδους.

 

Ο Δήμος Χερσονήσου δεν φέρει ευθύνη ούτε υποχρέωση αποζημίωσης για οποιαδήποτε ζημιά και ηθική βλάβη που προκύπτει από αδυναμία παροχής υπηρεσιών υποστήριξης.

 

Η ευθύνη για τα περιεχόμενα των συναλλαγών ανήκει αποκλειστικά στο χρήστη. Ο Δήμος  Χερσονήσου  δεν ασκεί κανένα είδος διόρθωσης ή παρέμβασης στα δεδομένα που μεταφέρετε. Ζητάμε να συμπληρώνετε σωστά τα στοιχεία σας (π.χ. όνομα, επώνυμο, διεύθυνση, email, τηλέφωνο) στις φόρμες όπου ζητούνται. Επίσης συμφωνείτε να μην μεταδίδετε μέσω του ιστοχώρου, περιεχόμενο που να είναι έναντι του Νόμου και των χρηστών ηθών. Η χρήση του ιστοχώρου του Δήμου Χερσονήσου υπόκειται στους Ελληνικούς, Κοινοτικούς και τους Διεθνείς Νόμους και συμφωνείτε να μην χρησιμοποιείτε τον ιστοχώρο του Δήμου Χερσονήσου με σκοπό να παραβιάσετε αυτούς τους νόμους.

 

Επιπλέον, συμφωνείτε ότι:

  • δεν θα παραβιάσετε ή βλάψετε κανέναν άλλο χρήστη των υπηρεσιών μας.
  • δεν θα επέμβετε ή δεν θα διακόψετε τα δίκτυα τα οποία είναι συνδεδεμένα με τον ιστοχώρο του Δήμου Χερσονήσου και θα συμμορφωθείτε με όλους τους κανόνες, νόμους και διαδικασίες αυτών των δικτύων,
  • δεν θα παραποιήσετε τον κώδικα των ιστοσελίδων μας,
  • θα συμμορφωθείτε με τον Ελληνικό Νόμο σχετικά με την μετάδοση τεχνικών δεδομένων τα οποία εξάγονται από την Ελλάδα.

 

Επίσης συμφωνείτε ότι όλα τα μέλη, οι συνεργάτες, οι υπάλληλοι, η διοίκηση και άλλοι συνεργάτες του Δήμου Χερσονήσου δεν ευθύνονται για οτιδήποτε προκύψει από τρίτα μέλη τα οποία χρησιμοποιούν τον ιστοχώρο του Δήμου Χερσονήσου.

 

Κάθε χρήση αντίθετη προς τα ανωτέρω εκτός των τυχών ή και αστικών κυρώσεων επιφέρει και διακοπή των παρεχόμενων υπηρεσιών χωρίς καμία ειδοποίηση. Ο Δήμος Χερσονήσου δεν φέρει καμία ευθύνη για τη μη κατανόηση ή τη λάθος μετάφραση ή μεταφορά των παραπάνω όρων χρήσης.

 

Το περιεχόμενο των σύνδεσμοι προς άλλους δικτυακούς τόπους οι οποίοι υπάρχουν στον ιστοχώρο του Δήμου Χερσονήσου, βρίσκονται υπό την ευθύνη φορέων (φυσικά ή νομικά πρόσωπα). Σε καμία περίπτωση δεν ευθύνεται ο διαχειριστής του ιστοχώρου του Δήμου Χερσονήσου για τους όρους προστασίας των προσωπικών δεδομένων τους οποίους αυτοί οι δικτυακοί τόποι ακολουθούν.

 

 

Δικαιώματα Πνευματικής Ιδιοκτησίας (Copyright)

 

Οτιδήποτε αναρτάται στον ιστοχώρο του Δήμου Χερσονήσου, εκτός ρητά αναφερόμενων εξαιρέσεων (πνευματικά δικαιώματα τρίτων), που - ενδεικτικά - περιλαμβάνει κείμενα, γραφικά, εικόνες, φωτογραφίες σχέδια, video, ήχους κλπ. αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία, κατατεθειμένα σήματα και σήματα υπηρεσιών του Δήμου Χερσονήσου και κατά περίπτωση και του Ελληνικού Δημοσίου και προστατεύεται από το ισχύον εθνικό, κοινοτικό και διεθνές δίκαιο.

 

Ο Δήμος Χερσονήσου διατηρεί όλα τα πνευματικά δικαιώματα χρήσης καθώς και τους τίτλους ιδιοκτησίας αναφορικά με το περιεχόμενο, όλα τα αντίγραφα που δημιουργούνται βάσει αυτού, καθώς και το σύνολο των πνευματικών δικαιωμάτων και λοιπών δικαιωμάτων ιδιοκτησίας που άπτονται αυτού.

 

 

Για οποιαδήποτε ερώτηση σχετικά με τα δικαιώματα αναπαραγωγής οποιουδήποτε τμήματος του περιεχομένου ιστοχώρου του Δήμου Χερσονήσου, καθώς και για αιτήσεις έγκρισης αναπαραγωγής περιεχομένου, μπορείτε να επικοινωνήσετε με το dimos@hersonisos.gr.

copyright © Δήμος Χερσονήσου