Διάκριση μαθητή του Γενικού Λυκείου Γουβών

Ο μαθητής της Β΄ τάξης του σχολείου μας Τζανίδης Ανδρέας του Ηλία κατέλαβε στο Light Contact την 1η θέση-χρυσό μετάλλιο, στο πανελλήνιο πρωτάθλημα Kick Boxing, που διοργανώθηκε από την Πανελλήνια Ομοσπονδία Kick Boxing (Π.Ο.Κ) υπό την αιγίδα της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας Kick Boxing (W.A.K.O), και πραγματοποιήθηκε στην Αθήνα στις 4-5 και 6 Νοεμβρίου 2016 στο Ολυμπιακό Στάδιο Βαρέων Αθλημάτων στα Άνω Λιόσια, με συμμετοχή περισσοτέρων από 2000 αθλητών από όλη τη χώρα.          

Ο Τζανίδης Αντρέας θα στελεχώσει την Ελληνική Εθνική ομάδα Kick Boxing στο πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα της W.A.K.O Παγκόσμιας Ομοσπονδίας Kick Boxing, που θα διεξαχθεί το καλοκαίρι του 2017 στην Κροατία.

 Ήδη ο Τζανίδης Αντρέας με την κατάκτηση της 3ης θέσης στο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα στο Taekwon-Do (ITF), τον Απρίλιο του 2016, εισάγεται στην τριτοβάθμια εκπαίδευση (Α.Ε.Ι-Τ.Ε.Ι) σε οποιαδήποτε σχολή επιθυμεί.

Ο Τζανίδης Ανδρέας ασχολείται 13 χρόνια με το Taekwon-Do (ITF) και το Kick Boxing στον Αθλητικό Σύλλογο «Παγκρήτια Ακαδημία Taekwon-Do Ηρακλείου» και είναι κάτοχος μαύρης ζώνης 3 dan. Δάσκαλος και προπονητής του είναι ο Γεροντής Γιάννης, κάτοχος 6 dan, ο οποίος είναι διεθνής εκπαιδευτής.

Οι Gerontis Fighters συνεχίζουν την προετοιμασία τους για το επόμενο Πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα Open Taekwon-Do (ITF) που θα διεξαχθεί στην Βουλγαρία στη πόλη της Φιλιππούπολης στις 19-20 Νοεμβρίου 2016. Οι χώρες που θα συμμετάσχουν είναι 24 από όλη την Ευρώπη.

      Τέλος, ο προπονητής κ. Γεροντής Ιωάννης, 6 dan, δήλωσε ότι έχει ανέβει ο πήχης με την πολλή και μεθοδική δουλειά των αθλητών και βοηθών του και ότι στόχος του συλλόγου είναι να παραμείνει η πρώτη δύναμη στην Κρήτη στο Taekwon-Do ITF και στο Kick Boxing.

 

 

Ο Διευθυντής

Γεώργιος Πυνηρτζής