«12η Γιορτή Πίτας», Κυριακή 21 Αυγούστου, Επισκοπή Δήμου Χερσονήσου

Η Κοινωφελής Επιχείρηση Δήμου Χερσονήσου (Κ.Ε.Δ.Χ.) στο πλαίσιο των εκδηλώσεων «Καλοκαιρινά Ραντεβού στο Δήμο Χερσονήσου 2022» συνδιοργανώνει με τον Σύλλογο Γυναικών Επισκοπής «Η ΕΡΓΑΝΗ», τον Αγροτικό Συνεταιρισμό Επισκοπής, τον Πολιτιστικό & Λαογραφικό Σύλλογο Επισκοπής και με τη στήριξη του Δήμου Χερσονήσου, την «12η Γιορτή Πίτας» και σας προσκαλούν την Κυριακή 21 Αυγούστου, στην κεντρική πλατεία, στην Επισκοπή, στις 20:00.

Η «12η Γιορτή Πίτας» ξεκινά με βόλτα στο χωριό, διαδραστικά εργαστήρια σχετικά με την τοπική παράδοση και κληρονομιά, καθώς και κεράσματα για τους επισκέπτες. Η βραδιά θα κλείσει με κρητικό γλέντι, με τη συμμετοχή του Εργαστηρίου Παραδοσιακών Χορών «Ίσταμνος».

 

Την προηγούμενη ημέρα, Σάββατο 20 Αυγούστου 2022 στις 20:00, θα πραγματοποιηθούν τα εγκαίνια της έκθεσης αγροτικών - τοπικών παραδοσιακών προϊόντων και χειροτεχνίας, με δημιουργίες των μελών του Συλλόγου Γυναικών Επισκοπής «Η ΕΡΓΑΝΗ». Η έκθεση θα διαρκέσει έως και την Τετάρτη 24 Αυγούστου, και θα είναι επισκέψιμη καθημερινά, 19:00-22:00.