«Η ΣΥΝΩΜΟΣΙΑ ΤΗΣ ΚΑΤΣΙΚΑΣ» ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΥΚΛΟΘΕΑΤΡΟ ΚΡΗΤΗΣ

ΣΑΒΒΑΤΟ 6 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ, ΑΝΩ ΒΑΘΕΙΑ

 

Η Κοινωφελής Επιχείρηση Δήμου Χερσονήσου (Κ.Ε.Δ.Χ.) στο πλαίσιο των εκδηλώσεων «Καλοκαιρινά Ραντεβού στο Δήμο Χερσονήσου 2022» σε συνδιοργάνωση με τον Πολιτιστικό Σύλλογο Άνω Βάθειας και τη στήριξη του Δήμου Χερσονήσου, παρουσιάζουν το Σάββατο 6 Αυγούστου, το έργο «Η Συνωμοσία της Κατσίκας» από το «Κουκλοθέατρο Κρήτης».

Ο Θωμάς και η Μαρίκα-Κατσίκα, δυο αχώριστοι φίλοι, ταξιδεύουν σε όλο τον κόσμο ψάχνοντας την Άνοιξη..! Ο μοναδικός λόγος; Οι φράουλες! Όταν όμως φτάνουν στην άγνωστη χώρα της Παρδαλομυγίας βρίσκονται μπροστά σε μια απίστευτη περιπέτεια.. Θα βρεθούν θεατές σε μια στρατιωτική συνωμοσία που οργανώνεται ενάντια στο παλάτι και τον Βασιλιά. Οι μόνοι που το μαθαίνουν αυτό είναι ο Θωμάς και η Κατσίκα. Σε μία ξένη χώρα, ολομόναχοι οι δυο φίλοι, ετοιμάζονται να φύγουν ώσπου θα βρεθεί μπροστά στο δρόμο του Θωμά η πανέμορφη Πριγκίπισσα..! Και ο έρωτας θα είναι κεραυνοβόλος..! Θα καταφέρει ο Θωμάς να την παντρευτεί; Πρέπει όμως να νικήσει τον Βασιλιά σε μια παρτίδα σκάκι. Αλλιώς; Θα χάσει τη ζωή του! Και φυσικά, πρέπει να προλάβει την εξέγερση των στρατιωτών γιατί κινδυνεύει το παλάτι! Και κάτι ακόμα, τι ρόλο θα παίξουν οι μύγες σε μία χώρα γεμάτη από δαύτες; Τη λύση θα τη δώσει η Μαρίκα-Κατσίκα με το πολυμήχανο σχέδιο μιας τέλειας, δίκης της, συνωμοσίας….

 

Συντελεστές: Γιώργος Αναγνωστάκης, Ειρήνη Σταυρουλάκη, Παντελής Ζεμπίλης, Μαρία Βουρλιωτάκη, Φρόσω Χατόγλου.

 

Άνω Βάθεια, προαύλιο πρώην Δημοτικού Σχολείου

Ώρα προσέλευσης: 20:30

Είσοδος ελεύθερη

 

Στην εκδήλωση θα συγκεντρώνονται τρόφιμα μακράς διαρκείας και είδη πρώτης ανάγκης για τις ευπαθείς κοινωνικές ομάδες, καθώς και τροφές για τα αδέσποτα ζώα.