Πρόσκληση Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος για την εισαγωγή καταρτιζόμενων στη Σχολή Επαγγελματικής Κατάρτισης Ατόμων με Αναπηρία

Το Κέντρο Κοινότητας Δήμου Χερσονήσου σας ενημερώνει ότι,

δημοσιεύτηκε την Τετάρτη 18 Μαΐου 2022, η Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για την εισαγωγή καταρτιζόμενων ηλικίας από 18 έως 58 ετών ανεξαρτήτως φύλου, θρησκείας ή εθνικότητας στη Σχολή Επαγγελματικής Κατάρτισης ΑμεΑ Αθηνών, για το σχολικό έτος 2022-2023.

Η πρόσκληση και ειδικότερα η φοίτηση στο Τμήμα Τηλεκατάρτισης με την ειδικότητα του Διοικητικού και Οικονομικού Στελέχους Επιχειρήσεων απευθύνεται σε άτομα με κινητικά προβλήματα με ποσοστό αναπηρίας τουλάχιστον  50% και σε περίπτωση μη πλήρωσης θέσεων γίνονται δεκτοί υποψήφιοι με λοιπές οργανικές παθήσεις που διαμένουν εκτός Περιφέρειας Αττικής.

Η αποστολή των αιτήσεων και των συνοδευτικών δικαιολογητικών θα πραγματοποιηθεί αποκλειστικά ταχυδρομικώς (με συστημένη επιστολή ή με ταχυμεταφορά) από τη Δευτέρα 23/05/2022 έως την Παρασκευή 03/06/2022.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να ενημερώνονται για κάθε περαιτέρω πληροφορία στον σύνδεσμο:

https://www.oaed.gr/prosklhsh-ekdhloshs-endiaferontos-ghia-tin-eisaghoghi-katartizomenon-sti-skholi-epaghghelmatikis-katartisis-atomon-me-anapiria-athinwn-ghia-to-skholiko-etos-2022-2023