ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ ΕΥΡΩΠΑΪΚΟ ΕΡΓΟ ESVOL ΑΠΟ ΕΥΡΩΠΑΪΚΟ ΙΝΣΤΙΤΟΥΤΟ ΤΟΠΙΚΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ

Α Ν Α Κ Ο Ι Ν Ω Σ Η

 

ΕΥΡΩΠΑΪΚΟ ΕΡΓΟ "ESVOL" ΑΠΟ ΤΟ ΕΥΡΩΠΑΪΚΟ ΙΝΣΤΙΤΟΥΤΟ ΤΟΠΙΚΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ

 

 

Σας ενημερώνουμε ότι,

 

Το Ευρωπαϊκό Ινστιτούτο Τοπικής Ανάπτυξης συμμετέχει στο έργο ESVOL, το οποίο χρηματοδοτείται από το Πρόγραμμα ERASMUS+.

Η υλοποίηση του έργου ξεκίνησε τον Ιανουάριο του 2019 και είναι προγραμματισμένο να ολοκληρωθεί τον Δεκέμβριο του 2020.

H κοινοπραξία του έργου αποτελείται από τους ακόλουθους οργανισμούς: BSDA (Βουλγαρία), UCAM (Ισπανία), Ευρωπαϊκό Ινστιτούτο Τοπικής Ανάπτυξης (Ελλάδα) και CESIE (Ιταλία).

Οι ειδικοί στόχοι του έργου ESVOL είναι να προωθήσουν την εκπαίδευση στην κοινωνική ηγεσία και καινοτομία για εθελοντές αθλητές που θα οδηγήσουν στη δημιουργία νέων επιχειρήσεων / ιδεών στον κοινωνικό τομέα σχετικά με τον αθλητισμό. 

Οι ομάδες ενδιαφέροντος του έργου είναι εθελοντές στον τομέα του αθλητισμού, ιδίως γυναίκες, νέοι και ταλαντούχοι αθλητές στις συμμετέχουσες χώρες. Θα πραγματοποιηθεί μια μελέτη βάσει δεξιοτήτων για τον προσδιορισμό του προφίλ που απαιτείται για το νέο μοντέλο του εθελοντή αθλητή ως ηγέτη και καινοτόμου. Επιπλέον, θα αναπτυχθεί ένα ανοιχτό διαδικτυακό μάθημα (MOOC) και μια πλατφόρμα που θα παρέχει τις δεξιότητες που απαιτούνται για τους εθελοντές στον αθλητισμό.

Για πληροφορίες σχετικές με το έργο μπορείτε να επικοινωνήσετε με το Ευρωπαϊκό Ινστιτούτο Τοπικής Ανάπτυξης στο τηλέφωνο (+30) 210 9810850 ή μέσω e-mail στο info@eurolocaldevelopment.org
Ιστοσελίδα: https://eurolocaldevelopment.org/
Facebook: https://www.facebook.com/European-Institute-for-Local-Development-207018736029913/
Instagram: @eurolocaldevelopment

 

 

Eκ μέρους του Τμήματος Κοινωνικής Προστασίας,

Παιδείας & Αθλητισμού Δήμου Χερσονήσου