main img main img main img main img main img main img main img main img

Το έργο επίδειξη Ευρυζωνικών Υπηρεσιών στο Δ. Χερσονήσου

ευρυζωνική πρόσβαση

Η μετατροπή της Χερσονήσου σε πόλη με ευρυζωνική πρόσβαση

επιδοτείται από το Επιχειρησιακό Πρόγραμμα "Κοινωνία της Πληροφορίας" (Ε.Π. ΚτΠ) με χρηματοδότηση 75% από το Ευρωπαϊκό Ταμείο Περιφερειακής Ανάπτυξης (ΕΤΠΑ) και 25% από Εθνικούς Πόρους!

Στόχος του Έργου είναι η διάδοση - προώθηση της ζήτησης και της χρήσης ευρυζωνικών ασυρματικών υπηρεσιών και υποδομών στο Δήμο Χερσονήσου και την Περιφέρεια Κρήτης μέσα από ένα σύνολο δραστηριοτήτων που συνοψίζονται ως εξής:

 

  • Σενάρια επίδειξης των υπηρεσιών σε ειδικά διαμορφωμένους χώρους του Δήμου.
  • Δραστηριότητες προβολής και ενημέρωσης (σεμινάρια - ημερίδες) για τις ευρυζωνικές ασυρματικές υπηρεσίες
Προγράμματα

Τα προγραμματιζόμενα σενάρια επίδειξης και οι εκδηλώσεις ενημέρωσης παρέχονται δωρεάν σε όσους διαμένουν στο Δήμο, αλλά και όσους τον επισκέπτονται. Απευθύνονται δηλαδή σε κάθε ενδιαφερόμενο πολίτη:
΄Ολοι οι πολίτες

΄Ολοι οι Πολίτες

΄Ολοι οι πολίτες και οι επισκέπτες του Δήμου που επιθυμούν να ενημερωθούν για τις ευρυζωνικές ασυρματικές υπηρεσίες, να ψυχαγωγηθούν και να επικοινωνήσουν μέσω αυτών, ή να εκτελέσουν μέρος της εργασίας τους κάνοντας χρήση τους.

 

Επαγγελματίες - Επιχειρήσεις

 

Επαγγελματίες - Επιχειρήσεις

Επαγγελματίες, άνθρωποι των επιχειρήσεων και μικρομεσαίες επιχειρήσεις των γύρω περιοχών και της Κρήτης γενικότερα που θέλουν να γνωρίσουν από κοντά πως λειτουργεί μια επιχείρηση σε ασύρματο ευρυζωνικό περιβάλλον.

Γνωρίστε από κοντά τις ασυρματικές ευρυζωνικές υπηρεσίες και τα οφέλη - πλεονεκτήματά τους, μέσα από τα ειδικά επιδεικτικά σενάρια και τις υπόλοιπες εκδηλώσεις που θα διοργανώσει ο Δήμος Χερσονήσου.

Πηγαίνετε στο Δημοτικό Λιμενικό Ταμείο για να μάθετε περισσότερα!

copyright © Δήμος Χερσονήσου