ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ 25/09/2014 - ΣΥΛΛΟΓΗ ΑΙΤΗΣΕΩΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΥ ΕΤΟΥΣ 2014-2015 ΚΔΒΜ

Ενημερώνουμε όλους τους/τις ενδιαφερόμενους/ες ότι ο Δήμος Χερσονήσου και το Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων (διά της Γενικής Γραμματείας Διά Βίου Μάθησης και του Ιδρύματος Νεολαίας και Διά Βίου Μάθησης) συνεχίζουν επιτυχώς τη λειτουργία του Κ.Δ.Β.Μ του Δήμου Χερσονήσου στο οποίο θα υλοποιηθούν εκπαιδευτικά προγράμματα Γενικής Εκπαίδευσης Ενηλίκων με εκπαιδευτικές δράσεις ΕΘΝΙΚΗΣ ΕΜΒΕΛΕΙΑΣ &  ΤΟΠΙΚΗΣ ΕΜΒΕΛΕΙΑΣ.

Τα προγράμματα που μπορούν να υλοποιηθούν στο ΚΔΒΜ Χερσονήσου μπορείτε να τα δείτε στα επισυναπτόμενα δελτίο τύπου και αίτηση εκπαιδευομένου.

Τα προσφερόμενα προγράμματα μπορούν να παρακολουθήσουν ενήλικες κάθε εθνικής προέλευσης, ηλικίας και μόρφωσης. Για την ένταξη των ενδιαφερομένων στα τμήματα απαιτείται η συμπλήρωση σχετικής αίτησης και η υποβολή φωτοτυπίας της αστυνομικής ταυτότητας. H αίτηση διατίθεται 1) στο γραφείο του ΚΔΒΜ στις Γούρνες, 2) στο δημοτικό κατάστημα Μαλίων και 3) στα ΚΕΠ του δήμου (Γουρνών, Χερσονήσου, Μαλίων, Επισκοπής). 4) στην ιστοσελίδα του Δήμου Χερσονήσου.

Το εν λόγω έργο εντάσσεται στο Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Εκπαίδευση και Διά Βίου Μάθηση» του Υπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων με τίτλο Πράξεων «Κέντρα Διά Βίου Μάθησης – Προγράμματα Εθνικής Εμβέλειας & Προγράμματα Τοπικής Εμβέλειας» ΑΠ7, που συγχρηματοδοτούνται από την Ευρωπαϊκή Ένωση (Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο) και από εθνικούς πόρους .

 Για πληροφορίες και εγγραφές απευθυνθείτε στις:

Υπεύθυνη Εκπαίδευσης ΚΔΒΜ : Περυσινάκη Βούλα

Υπεύθυνη Οργάνωσης ΚΔΒΜ : Πλατάκη Ειρήνη

 Γραφείο ΚΔΒΜ (Γούρνες, πρώην αμερικανική βάση, έναντι αγροτικού ιατρείου - πλησίον γυμνασίου/λυκείου γουρνών):

Δευτέρα, Τετάρτη, Παρασκευή  10:00-13:00

Τηλ. 2810-762540

 email: kdvm119@gmail.com


Υπεύθυνη Δήμου : Mαραγκάκη Ελένη 

 Δημοτικό Κατάστημα Μαλίων,

Δευτέρα, Τετάρτη, Παρασκευή 10:00-13:00 

Tηλ: 2897-340239


Δηλώσεις συμμετοχής:  26/09/2014 – 22/10/2014 

Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας