Λειτουργία του Κ.Δ.Β.Μ εκπαιδευτική περίοδο 2015 - 2016 *** ΟΡΘΗ ΕΠΑΝΑΛΗΨΗ ***

Ενημερώνουμε όλους τους/τις ενδιαφερόμενους/ες ότι ο Δήμος Χερσονήσου και το Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων (διά της Γενικής Γραμματείας Διά Βίου Μάθησης και του Ιδρύματος Νεολαίας και Διά Βίου Μάθησης) συνεχίζουν επιτυχώς τη λειτουργία του Κ.Δ.Β.Μ του Δήμου Χερσονήσου στο οποίο υλοποιούνται εκπαιδευτικά προγράμματα Γενικής Εκπαίδευσης Ενηλίκων με εκπαιδευτικές δράσεις ΕΘΝΙΚΗΣ ΕΜΒΕΛΕΙΑΣ &  ΤΟΠΙΚΗΣ ΕΜΒΕΛΕΙΑΣ.

 

 Τα προγράμματα που μπορούν να υλοποιηθούν στο ΚΔΒΜ Χερσονήσου μπορείτε να τα δείτε στo επισυναπτόμενo δελτίο τύπου.

 

Το εν λόγω έργο εντάσσεται στο Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Εκπαίδευση και Διά Βίου Μάθηση» του Υπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων με τίτλο Πράξεων «Κέντρα Διά Βίου Μάθησης – Προγράμματα Εθνικής Εμβέλειας & Προγράμματα Τοπικής Εμβέλειας» ΑΠ7, που συγχρηματοδοτούνται από την Ευρωπαϊκή Ένωση (Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο) και από εθνικούς πόρους .


Τα προσφερόμενα προγράμματα μπορούν να παρακολουθήσουν ενήλικες κάθε εθνικής προέλευσης, ηλικίας και μόρφωσης. Για την ένταξη των ενδιαφερομένων στα τμήματα απαιτείται η συμπλήρωση σχετικής αίτησης και η υποβολή φωτοτυπίας της αστυνομικής ταυτότητας.


H αίτηση διατίθεται 1) στο γραφείο του ΚΔΒΜ στις Γούρνες, 2) στα δημοτικά καταστήματα Γουρνών, Χερσονήσου, Μαλίων και Επισκοπής. 3) στην ιστοσελίδα του Δήμου Χερσονήσου (http://www.hersonissos.gr/press-release/kdvm)


Δηλώσεις συμμετοχής:  21/09/2015 – 07/10/2015

Για πληροφορίες απευθυνθείτε σε :


Α. Υπεύθυνη Εκπαίδευσης ΚΔΒΜ : Περυσινάκη Βούλα

     Υπεύθυνη Οργάνωσης ΚΔΒΜ : Πλατάκη Ειρήνη


Γραφείο ΚΔΒΜ (Γούρνες, πρώην αμερικανική βάση, έναντι αγροτικού ιατρείου):

Δευτέρα, Τετάρτη,  10:30-13:00

Τηλ. 2810-762540

 

emailkdvm119@gmail.com 

 

BΥπεύθυνη Δήμου : Mαραγκάκη Ελένη


Δημοτικό Κατάστημα Μαλίων,

Δευτέρα, Τετάρτη,  10:30-13:00

Tηλ:  2897-340239


Αιτήσεις υποβάλλονται στα προαναφερθέντα δημοτικά καταστημάτα (γραφείο πρωτοκόλλου), Δευτέρα έως Παρασκευή 07:30-14:30.

 

Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας

 

Σημείωση:

α. Οι αιτήσεις που έγιναν τα προηγούμενα εκπαιδευτικά έτη 2013-14 και 2014-15, έχουν ισχύ και το τρέχον εκπαιδευτικό έτος 2015-16, με προτεραιότητα σε σχέση με εκείνες που θα υποβληθούν φέτος.

β. Η ενότητα «Ρωσικά για τον Τουρισμό αφαιρέθηκε από τη λίστα, αφενός επειδή υπάρχουν 212 ανικανοποίητες αιτήσεις από τα δύο προηγούμενα εκπαιδευτικά έτη και αφετέρου, επειδή ολόκληρο το προηγούμενο εκπαιδευτικό έτος δεν υπήρχε διαθέσιμος εκπαιδευτής (κατά πάσα πιθανότητα το ίδιο θα ισχύσει και το τρέχον εκπαιδευτικό έτος).

γ. Η ημερομηνία λήξης του εκπαιδευτικού έτους είναι η 29/02/2016.