Πρόγραμμα «Από το Α έως το Ω: Μία Ακαδημία για Γονείς» υπό την Αιγίδα του ΕΔΔΥΠΠΥ

Πρόγραμμα «Από το Α έως το Ω: Μία Ακαδημία για Γονείς» υπό την Αιγίδα του ΕΔΔΥΠΠΥ

 

Ο Δήμος Χερσονήσου ως μέλος του Ελληνικού Διαδημοτικού Δικτύου Υγιών Πόλεων οργανώνει ένα ευρύ φάσμα δράσεων και ενεργειών αποσκοπώντας στην βελτίωση της ποιότητας ζωής των δημοτών και στην ευαισθητοποίηση τους σε θέματα προαγωγής της ψυχικής και σωματικής υγείας τόσο των ίδιων όσο και των οικογενειών τους.

Γνωρίζοντας τι ανάγκες υπάρχουν σχετικά με την ενημέρωση για θέματα υγείας, την ανάπτυξη και τη συμπεριφορά των παιδιών, τις σχέσεις στην οικογένεια και το σχολείο κ.λ.π., σας καλεί να παρακολουθήσετε το πρόγραμμα προαγωγής υγείας «Από το Α έως το Ω: μία Ακαδημία για Γονείς», το οποίο πραγματοποιείται για 6η συνεχή χρονιά από τη Μονάδα Εφηβικής Υγείας της Β’ Παιδιατρικής Κλινικής του Πανεπιστημίου Αθηνών Νοσοκομείο Παίδων «Π & Α Κυριακού».

Το ανωτέρω πρόγραμμα περιλαμβάνει 8 (οκτώ) δίωρες διαδραστικές συναντήσεις γονέων τη δεύτερη Τετάρτη κάθε μήνα στις 18:15-20:00 από Οκτώβριο έως Μάϊο, και τελεί υπό την Αιγίδα του ΕΔΔΥΠΠΥ και του Υπουργείου Υγείας. Το πρόγραμμα των διαδραστικών συναντήσεων είναι απόλυτα προσαρμοσμένο και εφαρμοσμένο στις συνθήκες της περιόδου # ΜΕΝΟΥΜΕ ΑΣΦΑΛΕΙΣ.

Η συνάντηση του Δεκεμβρίου θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 9 Δεκεμβρίου του 2020 και για να παρακολουθήσετε θα ακολουθήσετε το link πατώντας εδώ.

Για να ενημερωθείτε σχετικά με χρήσιμες συμβουλές για τη διαχείριση της καθημερινότητας με τα παιδιά τώρα που μένουμε σπίτι πατήστε εδώ.

Για να πληροφορηθείτε για το ημερολόγιο του 2021 που έχουν φτιάξει οι Ακαδημίες Γονέων πατήστε εδώ.

Για οποιαδήποτε διευκρίνιση, παρακαλούμε να την υποβάλλετε στο mail : info@eddyppy.gr.

 

 

 

Εκ μέρους της Κοινωνικής Υπηρεσίας (Τμήμα Κοινωνικής Προστασίας)

Δήμου Χερσονήσου