Mαθήματα κολύμβησης στο Anissa

Αγαπητοί  δημοτικοί σύμβουλοι, αγαπητοί συμπολίτες,

 

είμαστε πλέον στην ευχάριστη θέση να μπορούμε να σας ανακοινώσουμε ότι  από τις 3/12/2016  βάζουμε σε εφαρμογή την  καινούρια μας δραστηριότητα

 

«Όλα τα παιδιά  μαθαίνουν και αγαπούν την κολύμβηση»

 

Κάθε Σαββατοκύριακο από τις 3/12/16  και για όλο το χειμώνα θα παραδίδονται  ΔΩΡΕΑΝ μαθήματα κολύμβησης στον χώρο της θερμαινόμενης πισίνας μας από επαγγελματία εκπαιδεύτρια, πρωταθλήτρια κολύμβησης με πανελλήνιες διακρίσεις και κατόχου τίτλων :

 

-  ΚΟΛΛΕΓΙΟΥ ΑΘΛΗΤΙΚΩΝ ΕΠΙΣΤΗΜΩΝ  (τετραετούς κύκλου σπουδών),

- Bachelor  SPORTS  IN PHYSICAL EDUCATION

- Birthlight Level 1 Baby Swimming

-Aqua Aerobic Instructor

-ΔΙΠΛΩΜΑ ΝΑΥΑΓΟΣΩΣΤΗ

 

με προϋπηρεσία προπονήτριας και πρωταθλήτριας στον Ναυτικό Όμιλο Ηρακλείου, Personal Swimming Instructor & Swimming Coach at the American Community School, Abu Dhabi, Swimming & Aqua Aerobics Instructor, Gymnasium Gym και Officer/Head of Swimming Admin, στην οργανωτική επιτροπή Ολυμπιακών και παραολυμπιακών Αγώνων.

 Οι προπονήσεις θα γίνονται υπό την επίβλεψη και με την βοήθεια επαγγελματία, διπλωματούχου και έμπειρου ναυαγοσώστη, κατόχου τίτλων :

-Σχολής Ναυαγοσωστών ΠΟΣΕΙΔΩΝ

-Αυτοδυτών/ Ναυαγοσωστών

-Εθελοντών Σαμαριτών Διασωστών/Ναυαγοσωστών

 

Όλα τα παιδιά από 4 χρονών είναι ευπρόσδεκτα,  να ξεκινήσουν την εκπαίδευση τους, κατόπιν συνεννόησης με την εκπαιδεύτρια μας Κα Κορίνα Χναρά στο τηλ.  6989 762961 ή με τον ναυαγοσώστη μας κ. Πλουμίδη Νίκο στο τηλ. 6985 578187.

 

Θα χαρούμε να ακούσουμε παιδικές φωνές στο χώρο μας και ταυτόχρονα να νοιώσουμε την σιγουριά που ευελπιστούμε να αποκομίσουν όλοι οι συμμετέχοντες ήδη στις επόμενες καλοκαιρινές τους εξορμήσεις,  στις πανέμορφες κρητικές παραλίες .

 

Με τιμή

 

ΚΩΝ/ΝΟΣ ΑΔΑΜΟΠΟΥΛΟΣ

Manager
Hotel Anissa Beach & Village

e-mail:          anissa@hrs.forthnet.gr
Homepage:   www.anissabeach.com
Phone:           +30 28970 23264
Fax:                +30 28970 22619