main img main img main img main img main img main img main img main img

Διάκριση μαθητή του Γενικού Λυκείου Γουβών

 


   

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ,

ΕΡΕΥΝΑΣ ΚΑΙ ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ,

 

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ Δ/ΝΣΗ Π/ΘΜΙΑΣ &

 

Δ/ΘΜΙΑΣ ΕΚΠ/ΣΗΣ ΚΡΗΤΗΣ

 

Δ/ΝΣΗ Δ/ΘΜΙΑΣ ΕΚΠ/ΣΗΣ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ

 

ΓΕΝΙΚΟ ΛΥΚΕΙΟ ΓΟΥΒΩΝ

 

Ταχ. Δ/νση: Πρώην Αμερικανική Βάση Γουρνών

Ταχ. Κώδικας: 71500 ΗΡΑΚΛΕΙΟ

Πληροφορίες: Γ. Πυνηρτζής

Τηλέφωνο    :2810 762862

Fax: 2810761809

e-mail: mail@lyk-gouvon.ira.sch.gr

Γούρνες 20/04/2016

 

 

 

 

 

 

 

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

 
Διάκριση μαθητή του Γενικού Λυκείου Γουβών

 

Ο μαθητής της Α΄ τάξης του σχολείου μας Τζανίδης Ανδρέας του Ηλία κατέλαβε (στην κατηγορία των ομαδικών τουλ (tul) εφήβων) την 3η θέση-χάλκινο μετάλλιο, στο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα TaekWonDo-ITF που διεξήχθη στη Θεσσαλονίκη στο κλειστό γήπεδο του ΠΑΟΚ στη Μίκρα - PAOK Sports Arena,από 11 έως 17 Απριλίου 2016, με συμμετοχή περισσότερων από 1000 αθλητές από 31χώρες.

Με την κατάκτηση αυτή, εξασφάλισε την εισαγωγή του χωρίς εξετάσεις σε οποιοδήποτε Ανώτατο Εκπαιδευτικό Ίδρυμα(Πανεπιστήμιο ή Τ.Ε.Ι)  επιθυμεί.          

Επόμενος στόχος του αθλητή είναι η πρόκριση στο παγκόσμιο πρωτάθλημα που θα διεξαχθεί στην Θεσσαλονίκη το τελευταίο Σαββατοκύριακο του Ιουνίου. Οι πρώτοι νικητές κάθε αγωνίσματος και κατηγορίας θα αποτελέσουν την Ελληνική Εθνική Ομάδα στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα Taekwon-Do I.T.F. το οποίο θα διεξαχθεί στην πόλη Άντρια της Ιταλίας τον Σεπτέμβριο του 2016.

Ο Τζανίδης Ανδρέας ασχολείται 12 χρόνια με το Taekwon-Do (ITF) στον Αθλητικό Σύλλογο Παγκρήτια Ακαδημία Taekwon-Do Ηρακλείου και είναι κάτοχος μαύρης ζώνης 3 dan. Δάσκαλος και προπονητής του είναι ο Γεροντής Γιάννης, κάτοχος 6 dan, ο οποίος είναι διεθνής εκπαιδευτής.

 

 

Ο Διευθυντής

Γεώργιος Πυνηρτζής

 

 

 

 

 


copyright © Δήμος Χερσονήσου