Πρόγραμμα των εκδηλώσεων που οργανώνει η Περιφέρεια Κρήτης - ΠΕ Ηρακλείου για την Παγκόσμια Ημέρα Τουρισμού

Το πρόγραμμα των εκδηλώσεων που οργανώνει η Περιφέρεια Κρήτης-ΠΕ Ηρακλείου στο πλαίσιο εορτασμού της Παγκόσμιας Ημέρας Τουρισμού, οριστικοποιήθηκε  σήμερα σε σύσκεψη που συγκάλεσε ο Αντιπεριφερειάχης Ηρακλείου Ευριπίδης Κουκιαδάκης με την συμμετοχή όλων εμπλεκόμενων φορέων, εθελοντικών οργανώσεων, υπηρεσιών.

 

Στη σύσκεψη στη Περιφέρεια Κρήτης, παρουσία και του Προέδρου του Περιφερειακού Συμβουλίου Γιώργου Πιτσούλη, ο κ. Κουκιαδάκης ανέφερε, ότι, «με μεγάλη μας χαρά διοργανώνουμε και φέτος  τις «ΗΜΕΡΕΣ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ 2014» μια γιορτή- θεσμό πλέον για το Ηράκλειο. Η Περιφέρεια Κρήτης- Π.Ε. Ηρακλείου σε συνεργασία με όλους του Δήμους της Π.Ε., τα εκπαιδευτικά μας ιδρύματα, φορείς τουρισμού και πολιτιστικούς συλλόγους γιορτάζει την Παγκόσμια Ημέρα Τουρισμού. Οι εκδηλώσεις για τον τουρισμό είναι ένα μήνυμα αισιοδοξίας.

 

Ενωμένοι: αιρετή Περιφέρεια, πρωτογενής τομέας, τουρισμός, καλλιτέχνες, αποδεικνύουμε ότι μπορούμε να κάνουμε πολλά για την Κρήτη και την ανάπτυξή της.  Αξιοποιούμε τις τοπικές δυνάμεις, τους κρητικούς καλλιτέχνες- συγκροτήματα αλλά και τους παραγωγούς τοπικών προϊόντων και οργανωμένα παρουσιάζουμε σημαντικά χαρακτηριστικά της πολιτιστικής μας ταυτότητας.  Εύχομαι καλή επιτυχία σε όλους και ανανεώνουμε το ραντεβού μας για το 2015!»