ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ TAEKWONDO ΜΕ ΣΥΝΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΧΕΡΣΟΝΗΣΟΥ

Χερσόνησος, 17 Ιανουαρίου 2014

 

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ


ΘΕΜΑ: ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ TAEKWONDO ΜΕ ΣΥΝΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΧΕΡΣΟΝΗΣΟΥ

 

Στις 25 & 26 Ιανουαρίου 2014 θα πραγματοποιηθεί το 2ο Εθνικό Σεμινάριο Taekwondo (ITF), το οποίο συνδιοργανώνουν η Αθλητική Ομοσπονδία Taekwondo Ελλάδος (ΑΟΤΕ) και ο Αθλητικός Σύλλογος Παγκρήτια Ακαδημία Taekwondo Ηρακλείου. Στο σεμινάριο αυτό θα διδάξει ο Grandmaster Kim Ung Chol, κάτοχος dan.

 

Η τελετή έναρξης του σεμιναρίου θα πραγματοποιηθεί στο Νέο Κλειστό Γυμναστήριο «Δύο Αοράκια» στο Ηράκλειο, το Σάββατο  25 Ιανουαρίου 2014, στις 16:00. Το σεμινάριο θα συνεχιστεί την Κυριακή 26 Ιανουαρίου στο «Φιλωνίδειο» Κλειστό Γυμναστήριο του Λιμένα Χερσονήσου, στις 16:00.

 

Την εκδήλωση συνδιοργανώνουν: η Γενική Γραμματεία Αθλητισμού, η Αθλητική Ομοσπονδία Taekwondo Ελλάδος, οι Δήμοι Ηρακλείου, Χερσονήσου, Αγίας Βαρβάρας,  Αγίου Νικολάου, ο Οργανισμός Προσχολικής Αγωγής Φροντίδας και Μαζικής ¶θλησης Ηρακλείου και η Δημοτική Επιχείρηση Ανάπτυξης Αθλητισμού Ηρακλείου Α.Ε. Ο.Τ.Α. Συμμετέχουν όλοι οι αθλητικοί σύλλογοι που δραστηριοποιούνται στο συγκεκριμένο άθλημα στη Κρήτη. Το συντονισμό έχει αναλάβει ο κ. Ιωάννης Γεροντής, κάτοχος 5 dan.

 

Ο Δήμαρχος Χερσονήσου κ. Ζαχαρίας Δοξαστάκης θα παρευρεθεί στην τελετή έναρξης του σεμιναρίου το Σάββατο 25 Ιανουαρίου.