main img main img main img main img main img main img main img main img

Ευχαριστήρια επιστολή σε όσους στήριξαν οικονομικά ασθενείς πολίτες του Δήμου Χερσονήσου

Ο Δήμος Χερσονήσου με την παρούσα επιστολή θα ήθελε να ευχαριστήσει, με ένθερμη ευγνωμοσύνη, όλους εσάς που προσφέρατε δωρεάν προϊόντα για οικονομικά ασθενείς πολίτες και οικογένειες του δήμου μας και συνεισφέρατε ουσιαστικά, στο πλαίσιο της κοινωνικής προσφοράς και αλληλεγγύης στην τοπική κοινωνία.

Εκτιμώντας ιδιαιτέρως την προσφορά σας στην δύσκολη οικονομική περίοδο που διανύουμε και αναγνωρίζοντας την συμβολή σας στην επιτυχία της συγκέντρωσης τροφίμων για τις οικονομικά αδύναμες οικογένειες της περιοχής μας, θεωρούμε υποχρέωσή μας να σας ευχαριστήσουμε και δημόσια για την πολύτιμη βοήθειά σας στην ενίσχυση της προσπάθειάς μας, κατά την περίοδο των γιορτών.

 

 Συγκεκριμένα, θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τους:

- Creta Maris Beach Resort (Ομάδα Διοίκησης)

- Σούπερ Μάρκετ Χαλκιαδάκης Α.Ε.
- Γ. Σαβοϊδάκης Α.Ε. (Αρτοποιΐα – Ζαχαροπλαστική)
- Εταιρεία CRM Παντοπωλεία Κρήτης A.E.

- Παντελής Σαπουνάκης Α.Ε. (P. Sapounakis SA Hotel Enterprises)

- ΦΟΣΔΑ Βόρειας Πεδιάδας Α.Ε. ΟΤΑ (60 λίτρα ελαιόλαδο) και

- Γενικό Λύκειο Γουβών. Συγκεκριμένα τους 15 μαθητές και την καθηγήτριά τους κα Καλιακάτσου-Παπακώστα Γλυκερία στο πλαίσιο του Project «Από τα δείπνα των πρωτοχρονιάτικων χρόνων, τις ‘Αγάπες’ στο Κοινωνικό Παντοπωλείο στην Ελλάδα της οικονομικής κρίσης σήμερα».

 

Επίσης, ευχαριστούμε την AMAJ Τζουανάκης Α.Ε. για την προσφορά δωροεπιταγών για άπορους πολίτες του δήμου μας.

 

Σας ευχαριστούμε όλους και πάλι και σας ευχόμαστε Καλά Χριστούγεννα και Μια Καλή & Δημιουργική Νέα Χρονιά με υγεία, οικογενειακή ευτυχία και κάθε επαγγελματική επιτυχία!

 

Με εκτίμηση,

 

Ο Δήμαρχος Χερσονήσου

Γιάννης Θωμά Μαστοράκης

copyright © Δήμος Χερσονήσου