ΛΗΞΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΥ ΕΤΟΥΣ 2014-15 / ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ / ΑΙΤΗΣΗ

Ενημερώνουμε όλους τους/τις ενδιαφερόμενους/ες ότι ο Δήμος Χερσονήσου και το Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων (διά της Γενικής Γραμματείας Διά Βίου Μάθησης και του Ιδρύματος Νεολαίας και Διά Βίου Μάθησης) συνεχίζουν επιτυχώς τη λειτουργία του Κ.Δ.Β.Μ του Δήμου Χερσονήσου στο οποίο υλοποιούνται εκπαιδευτικά προγράμματα Γενικής Εκπαίδευσης Ενηλίκων με εκπαιδευτικές δράσεις ΕΘΝΙΚΗΣ ΕΜΒΕΛΕΙΑΣ &  ΤΟΠΙΚΗΣ ΕΜΒΕΛΕΙΑΣ.

Η ημερομηνία λήξης του εκπαιδευτικού έτους είναι 30/06/2015.

 

Τα προγράμματα που μπορούν να υλοποιηθούν στο ΚΔΒΜ Χερσονήσου μπορείτε να τα δείτε στα επισυναπτόμενα δελτίο τύπου και αίτηση εκπαιδευομένου.

Το εν λόγω έργο εντάσσεται στο Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Εκπαίδευση και Διά Βίου Μάθηση» του Υπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων με τίτλο Πράξεων «Κέντρα Διά Βίου Μάθησης – Προγράμματα Εθνικής Εμβέλειας & Προγράμματα Τοπικής Εμβέλειας» ΑΠ7, που συγχρηματοδοτούνται από την Ευρωπαϊκή Ένωση (Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο) και από εθνικούς πόρους .

 

Τα προσφερόμενα προγράμματα μπορούν να παρακολουθήσουν ενήλικες κάθε εθνικής προέλευσης, ηλικίας και μόρφωσης. Για την ένταξη των ενδιαφερομένων στα τμήματα απαιτείται η συμπλήρωση σχετικής αίτησης και η υποβολή φωτοτυπίας της αστυνομικής ταυτότητας.

H αίτηση διατίθεται 1) στο γραφείο του ΚΔΒΜ στις Γούρνες, 2) στα δημοτικά καταστήματα Γουρνών, Χερσονήσου, Μαλίων και Επισκοπής. 3) στην ιστοσελίδα του Δήμου Χερσονήσου (http://www.hersonissos.gr/press-release/kdvm)


Για πληροφορίες απευθυνθείτε σε :


Α. Υπεύθυνη Εκπαίδευσης ΚΔΒΜ : Περυσινάκη Βούλα

     Υπεύθυνη Οργάνωσης ΚΔΒΜ : Πλατάκη Ειρήνη


Γραφείο ΚΔΒΜ (Γούρνες, πρώην αμερικανική βάση, έναντι αγροτικού ιατρείου):

Δευτέρα, Τετάρτη, Παρασκευή,  10:30-13:00

Τηλ. 2810-762540

 

email: kdvm119@gmail.com

 

B. Υπεύθυνη Δήμου : Mαραγκάκη Ελένη


Δημοτικό Κατάστημα Μαλίων,

Δευτέρα, Tετάρτη, Παρασκευή,  10:00-13:00 

Tηλ:  2897-340239


Αιτήσεις υποβάλλονται στα προαναφερθέντα δημοτικά καταστημάτα (γραφείο πρωτοκόλλου), Δευτέρα έως Παρασκευή 07:30-14:30.

 

Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας

 

Σημείωση:

α. Οι αιτήσεις που έγιναν την περυσινή εκπαιδευτική χρονιά 2013-14 έχουν ισχύ και το τρέχον εκπαιδευτικό έτος 2014-15, με προτεραιότητα σε σχέση με εκείνες της φετινής.

β. Ένας ενδιαφερόμενος μπορεί να υποβάλλει πέραν της μίας αίτησης - σε μεταγενέστερη ημ/νία.

γ. Η ενότητα «Κινεζικά για τον τουρισμό (Α1-Α2)» αφαιρέθηκε από την αίτηση λόγω απουσίας εκπαιδευτή.