main img main img main img main img main img main img main img main img

Eπιστημονική εκδήλωση για την άνοια

 

Ο Δήμος Χερσονήσου/γραφείο κοινωνικής πολιτικής με το ΝΠΔΔ Κοινωνικής Προστασίας & Αλληλεγγύης του Δήμου-ΚΑΠΗ, την Κοινωφελή Επιχείρηση (ΚΕΔΧ), και το Κέντρο Ημερήσιας Φροντίδας Ηλικιωμένων (ΚΗΦΗ) σε συνεργασία με την Εταιρεία νόσου Alzheimer και συναφών διαταραχών N. Ηρακλείου «ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ», διοργανώνει Επιστημονική εκδήλωση για την Άνοια

και σας προσκαλεί

την Δευτέρα 9 Νοεμβρίου και ώρα 17:30 στην Αίθουσα Πολλαπλών Χρήσεων του Πνευματικού Κέντρου Ενορίας Άνω Χερσονήσου

 

Ομιλητές:

 --  Κα Ιωάννα Κορτσιδάκη, Πρόεδρος ΔΣ Εταιρείας «ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ».

 --  Κα Ιωάννα Αμερίδου, Νευρολόγος, MD, PhD Επιστημονική Συνεργάτης της Εταιρείας με θέμα: «Νόσος Alzheimer: Η Νόσος πρόκληση του 21ου αιώνα».

 --  Κος Νίκος Σφακιανάκης, Κοινωνικός Λειτουργός-Μέλος της Εταιρείας με θέμα: «Ομάδα Νοητικής Ενδυνάμωσης ασθενών με άνοια σε Κέντρο της Εταιρείας νόσου Alzheimer Ηρακλείου».

 --  Κα Ελίζα Ιατράκη, Ψυχολόγος & Κοιν. Λειτουργός, ΜPH, PhD C Μέλος Επιστημονικής Επιτροπής της Εταιρείας με θέμα: «Ομάδα Ψυχοεκπαίδευσης περιθαλπόντων ασθενών με άνοια σε Κέντρο της Εταιρείας νόσου Alzheimer Ηρακλείου».

 --  Κα Σοφία Παναγιωτάκη, Δικηγόρος Ηρακλείου με θέμα: «Ο Θεσμός της Δικαστικής Συμπαράστασης. Πρακτικά ζητήματα φροντίδας των νομικών υποθέσεων του ασθενούς με άνοια».

 

Παρακαλείστε για τη συμμετοχή σας στην εκδήλωση αυτή, στα πλαίσια της οποίας θα έχετε την ευκαιρία να θέσετε ερωτήματά σας. 

 

 

Ο Δήμαρχος Χερσονήσου

Γιάννης Μαστοράκης

copyright © Δήμος Χερσονήσου