main img main img main img main img main img main img main img main img

Ανακοινώθηκε το πρόγραμμα για το 4o Aegean Arts διεθνές φεστιβάλ Κρήτη 4-12 Ιουλίου 2017

Το αναλυτικό πρόγραμμα για το 4o Aegean Arts διεθνές φεστιβάλ Κρήτη 4-12 Ιουλίου 2017!
http://aegeanartsfestival.wixsite.com/aafa/programme

 

Το Aegean Arts φεστιβάλ είναι ένα όνειρο που έγινε πραγματικότητα χάρη σε μια ομάδα ξεχωριστών ανθρώπων. Ένα διεθνές φεστιβάλ που ταξιδεύει στην ενδοχώρα της Κρήτης δίνοντας σε όλους την ευκαιρία να γνωρίσουν από κοντά την ομορφιά και τα μυστικά του υπέροχου αυτού νησιού μέσα από τη μουσική και την τέχνη.


Ένα φεστιβάλ που αγκαλιάζει νέα ταλέντα, δίνοντας τους συγχρόνως την ευκαιρία να μοιραστούν την αγάπη τους για τη μουσική και την τέχνη με νέους που ζουν μακριά από τις πόλεις.

Με το σκεπτικό ότι η επιστήμη και η τέχνη συμβαδίζουν, από τη φετινή χρονιά δίνουμε τη σκυτάλη και σε νέους επιστήμονες. Ανυπομονούμε να μας εμπλουτίσουν με τις γνώσεις τους για τις τελευταίες εξελίξεις στην έρευνα. Είναι γνωστό ότι από μικρές ηλικίες διαμορφώνεται ο χαρακτήρας και η εικόνα των παιδιών για την κοινωνία. Για το λόγο αυτό, ξεκινάμε τον 1ο Διεθνή Διαγωνισμό Παιδικής Ζωγραφικής, καθώς και μια σειρά καλλιτεχνικών και επιστημονικών εκδηλώσεων, όπου παιδιά μικρής (και μεγάλης!) ηλικίας θα μπορούν να συμμετάσχουν.

 

Ευχαριστούμε ειλικρινά όλους τους φορείς που συνεχίζουν να μας στηρίζουν, ιδιαίτερα τους καλλιτέχνες και τα νέα παιδιά. Είναι τιμή να συνεργαζόμαστε από κοινού με τόσο σπουδαίους νεαρούς καλλιτέχνες για αυτό τον ιερό σκοπό. Το καλλιτεχνικό τους 'φως' είναι ψυχική ανάταση, ελπίδα και κουράγιο για όλους, και με μεγάλη χαρά τους καλωσορίζουμε στην Κρήτη.
Οι εποχές είναι δύσκολες και τα εμπόδια τεράστια, όμως για άλλη μια χρονιά τα καταφέραμε.

copyright © Δήμος Χερσονήσου