main img main img main img main img main img main img main img main img

Πρωτάθλημα τάβλι «Επισκοπή 2016»

 

Φτάνουν  οι μέρες και η Επισκοπή ετοιμάζετε να υποδεχτεί το Πρωτάθλημα τάβλι «Επισκοπή 2016»


 Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Επισκοπής διοργανώνει  πρωτάθλημα  τάβλι όπου ταβλαδόροι θα  διαγωνιστούν στις πόρτες, στο πλακωτό και στο φεύγα. Με την στήριξη του δήμου Χερσονήσου και της πρωτοβουλίας νέων μέσα  Μουλιανών .

 

Το ημερήσιο Πρωτάθλημα θα πραγματοποιηθεί στην αίθουσα του Πολιτιστικού Συλλόγου Επισκοπής (ΜΟΥΣΕΙΟ )

 

 

Την Κυριακή 26 Ιουνίου  και ώρα έναρξης 10:00 π.μ.

 


Οι δηλώσεις συμμετοχής έχουν φτάσει τις 47 και   συνεχίζονται με την προθεσμία να λήγει την Παρασκευή 24 Ιουνίου, Στόχος είναι 80 Παίχτες σε 16 ομίλους  να  διαγωνιστούν για να βρεθεί ο Πρωταθλητής.

 

Η πρώτη φάση των ομίλων θα ολοκληρωθεί  ως το μεσημέρι και το απόγευμα συνεχίζεται η δεύτερη φάση των νοκ-αουτ αγώνων στον ίδιο χώρο .

 

Η φάση του προημιτελικού του ημιτελικού και του μεγάλου τελικού όπου θα ανακηρύξει και το Νικητή θα γίνει  στην πλατεία του χωρίου περίπου στης 6 το απόγευμα . 

 

Δηλώστε άμεσα συμμετοχή, στο κατάστημα υγρών καυσίμων Σπανάκης Γεώργιος Επισκοπή , και στο τηλέφωνο 6936518350 Κρασανάκης Φώτης έως Παρασκευή  24 Ιουνίου.


Το πρωτάθλημα θα ολοκληρωθεί  αυστηρά την  ίδια μέρα, με την ανακήρυξη του Πρωταθλητή.  Όπου  Πρωταθλητής και νικητές θα αποκτήσουν -πέρα των βαρύτιμων τροπαίων- πλούσια δώρα προσφορά των χορηγών.

  • ΑΝΕΚ LINES -BLUE STAR FERRIES : Eνα δωρεάν εισιτήριo για δυο άτομα, σε καμπίνα ΑΒ2 στη γραμμή Ηράκλειο –Πειραιά , με επιστροφή ως έπαθλο για τον πρώτο νικητή.
  • TERRA SANTA TRAVEL :  Μονοήμερη εκδρομή για την Σαντορίνη  έπαθλο για την Δεύτερη Θέση.
  • ΜΟΤΟΠΟΔΗΛΑΤΕΜΠΟΡΙΚΗ  ΣΤΕΦΑΝΑΚΗΣ:  Ένα ποδήλατο ως έπαθλο για τον νικητή της τρίτης Θέσης. Καθώς και μπλουζάκια για όλους τους διαγωνιζόμενους. 

 

Παράλληλα με το αγωνιστικό κομμάτι, κατά τη διάρκεια του πρωταθλήματος θα υπάρχει μπουφές  και κεράσματα για παίχτες και συνοδούς  .

 

Ακόμα θα διοργανωθούν δύο παράλληλες δράσεις  ....

Επίσκεψη   στο Πάρκο Παναγιωτάκη για  παιχνίδι στη παιδική χαρά

 και ξενάγηση στα βυζαντινά μνημεία του χωριού μας.

 

 

Περισσότερες   πληροφορίες μπορείτε να βρείτε στην σελίδα του συλλόγου  episkopipediados.gr

 


copyright © Δήμος Χερσονήσου