ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΠΡΟΑΓΩΓΗΣ ΥΓΕΙΑΣ - ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΓΟΝΕΩΝ

 

image1

Πρόγραμμα Προαγωγής Υγείας

«Από το Α έως το Ω: Μία Ακαδημία για Γονείς»

υπό την αιγίδα του Υπουργείου Υγείας & του ΕΔΔΥΠΠΥ

Ο Δήμος Χερσονήσου ως μέλος του Ελληνικού Διαδημοτικού Δικτύου Υγιών Πόλεων οργανώνει ένα ευρύ φάσμα δράσεων και ενεργειών αποσκοπώντας στη βελτίωση της ποιότητας ζωής των κατοίκων και στην ευαισθητοποίηση τους σε θέματα προαγωγής ψυχικής και σωματικής υγείας τόσο των ίδιων όσο και των οικογενειών τους.

Γνωρίζοντας τις ανάγκες που υπάρχουν σχετικά με την ενημέρωση για θέματα υγείας, την ανάπτυξη και τη συμπεριφορά των παιδιών, τις σχέσεις στην οικογένεια και το σχολείο κ.ά., σας καλεί να παρακολουθήσετε το Πρόγραμμα Προαγωγής Υγείας «Από το Α έως το Ω: μία Ακαδημία για Γονείς», το οποίο πραγματοποιείται για 6η συνεχή χρονιά από τη Μονάδα Εφηβικής Υγείας της Β’ Παιδιατρικής Κλινικής του Πανεπιστημίου Αθηνών, Νοσοκομείο Παίδων «Π & Α Κυριακού».

Το ανωτέρω πρόγραμμα περιλαμβάνει 8 (οκτώ) δίωρες διαδραστικές συναντήσεις γονέων τη δεύτερη Τετάρτη κάθε μήνα στις 18.15-20.00 από Οκτώβριο έως Μάϊο, και τελεί υπό την Αιγίδα του ΕΔΔΥΠΠΥ και του Υπουργείου Υγείας. Το πρόγραμμα των διαδραστικών συναντήσεων είναι απόλυτα προσαρμοσμένο και εφαρμοσμένο στις συνθήκες της περιόδου # ΜΕΝΟΥΜΕ ΑΣΦΑΛΕΙΣ.