Πρόσκληση Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος για Συμβουλευτική Υποστήριξη Παιδιών και Γονέων από την Κοινωνική Υπηρεσία του Δήμου Χερσονήσου

Πρόσκληση Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος για Συμβουλευτική Υποστήριξη Παιδιών και Γονέων από την Κοινωνική Υπηρεσία του Δήμου Χερσονήσου

Η Κοινωνική Υπηρεσία του Δήμου Χερσονήσου σ’ αυτή την πολύ δύσκολη περίοδο που διανύουμε βρίσκεται καθημερινά δίπλα στους συνανθρώπους μας που έχουν ανάγκη και πλήττονται περισσότερο από κάθε άλλη φορά. Στα πλαίσια λοιπόν του προγράμματος ψυχικής ενδυνάμωσης και ενίσχυσης της ψυχικής ανθεκτικότητας της κοινότητας, η Κοινωνική Υπηρεσία του Δήμου Χερσονήσου σε συνεργασία με τη ψυχολόγο Αγγελική Καργιωτάκη (Οικογενειακή θεραπεύτρια, MSc  Κλινική Ψυχολογία Παιδιών και Εφήβων) απευθύνει πρόσκληση για δωρεάν παροχή συμβουλευτικών υπηρεσιών σε παιδιά και γονείς.

Στόχος της επικείμενης δράσης είναι η ανίχνευση και παρέμβαση σε δυσκολίες, που απειλούν την ομαλή λειτουργικότητα των παιδιών σε επίπεδο κοινωνίας, σχολείου και οικογένειας. Παράλληλα, μπορεί να παρασχεθούν δωρεάν συνεδρίες σε γονείς, αποσκοπώντας στην εκπαίδευσή τους σε προσαρμοστικές γονεϊκές πρακτικές και στην αντιμετώπιση συναισθηματικών κρίσεων, που έχουν ανακύψει λόγω της πανδημίας του Covid-19 αλλά και των ευρύτερων φυσικών καταστροφών στο Δήμο Χερσονήσου.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν καθημερινά στα τηλέφωνα της υπηρεσίας και να ζητούν ραντεβού για ψυχολογική υποστήριξη. Στη συνέχεια η ψυχολόγος θα επικοινωνεί με τον/την ενδιαφερόμενο/η προκειμένου να δρομολογηθεί το ραντεβού τους.

Κοινωνική Υπηρεσία Δήμου Χερσονήσου

Ελευθερίας 50, πρώην Δημαρχείο Χερσονήσου

Τηλ. Επικοινωνίας: 2897340047, 2897340045

Πληροφορίες:

Ελίζα Ιατράκη, ΠΕ Ψυχολόγων

Αγγελική Καργιωτάκη, Παιδοψυχολόγος