#JobDay Δήμου Χερσονήσου

Ο Δήμος Χερσονήσου/Αντιδημαρχία Τουρισμού και Απασχόλησης  σε συνεργασία με το skywalker.gr – Εργασία στην Ελλάδα,  διοργανώνουν το #JobDay Δήμου Χερσονήσου την Δευτέρα 22 Απριλίου 2024 από τις 10:00 το πρωί  έως τις 15:00 στην Αίθουσα Πολλαπλών Χρήσεων του Γενικού Λυκείου Γουβών (πρώην αμερικάνικη βάση Γουρνών).

Η είσοδος για το κοινό είναι ελεύθερη.

Το #JobDay Δήμου Χερσονήσου απευθύνεται σε όποιον αναζητά εργασία ή σκέφτεται να αλλάξει επάγγελμα και θέλει να διευρύνει τις γνώσεις και τις δεξιότητές του δημιουργώντας ένα καλύτερο βιογραφικό και λαμβάνοντας όλες εκείνες τις πληροφορίες που θα τον βοηθήσουν να γίνει περιζήτητος στην αγορά εργασίας.

Μέσα από ενδιαφέρουσες εισηγήσεις, οι ομιλητές μας, οι οποίοι προέρχονται από κλάδους που σχετίζονται με την αγορά και την εύρεση εργασίας, θα επιχειρήσουν με διαδραστικό τρόπο και σύγχρονη ματιά να ενισχύσουν τη δυναμική και τις γνώσεις του ενδιαφερόμενου κοινού. Ακολουθεί το πρόγραμμα:

  • 10:00-11:00, Μαριάννα Αλογδιανάκη, Σύμβουλος Σταδιοδρομίας, Γραφείο Διασύνδεσης & Σταδιοδρομίας, Ελληνικό Μεσογειακό Πανεπιστήμιο, Σύνταξη βιογραφικού σημειώματος
  • 11:00-12:00, Δημήτρης Σαμψωνίδης, Σύμβουλος Σταδιοδρομίας (PhDc), Role play συνέντευξης επιλογής προσωπικού
  • 12:00-13:00, Μαρία Γιαμπουλάκη, Διευθύντρια ΚΔΒΜ Ευρωπαϊκή Πρόοδος, Δημοσιογράφος Θέμα Κρήτης 103,1, Networking: Τεχνικές δικτύωσης κατά την αναζήτηση εργασίας.
  • 13:00-14:00, Αντώνης Νοτάκης, Σύμβουλος Επαγγελματικού Προσανατολισμού Εκπαίδευσης και Σταδιοδρομίας (MSc), Τα social media κατά την αναζήτηση εργασίας.
  • 14:00-15:00, Ειρήνη Κασωτάκη, Εκπαιδευτικός & Educational Coach, Μέλος HCCMA, Αλλαγή καριέρας σε κάθε ηλικία

Ταυτόχρονα, στο χώρο θα βρίσκονται εταιρίες των οποίων οι εκπρόσωποι θα παίρνουν συνεντεύξεις από τους υποψηφίους που αναζητούν εργασία.

Παρέχονται βεβαιώσεις παρακολούθησης σε όλους τους συμμετέχοντες. Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.

Όσοι επιθυμούν να επισκεφθούν το #JobDay Δήμου Χερσονήσου μπορούν να δηλώσουν δωρεάν συμμετοχή στο https://jobdays.gr/jobday-dimou-xersonisou-kritis στην αντίστοιχη φόρμα.

 

Για περισσότερες πληροφορίες, παρακαλώ, επικοινωνήστε:

Μαίρη Κατσαπρίνη, Communication Strategist, skywalker.gr – Εργασία στην Ελλάδα, 6947997884, mkatsaprini@skywalker.gr

Ελένη Μαραγκάκη, Γραφείο Τουρισμού και Απασχόλησης Δήμου Χερσονήσου, 6972921895, 2813404600