Ψήφισμα του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Χερσονήσου της 10ης Σεπτεμβρίου 2016 στη μνήμη του Δημητρουλάκη Παντελή Προέδρου του Τοπικού Διαμερίσματος Ελιάς από το 1999 έως το 2002.

Το Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Χερσονήσου, μετά την είδηση του θανάτου του Δημητρουλάκη Παντελή, ο οποίος είχε διατελέσει Πρόεδρος του Τοπικού Διαμερίσματος ΕΛΙΑΣ του Δήμου Γουβών από το 1999 έως το 2002

αποφάσισε ομόφωνα

να εκδώσει το παρακάτω ψήφισμα:

 

«Με αίσθημα βαθύτατης θλίψης πληροφορηθήκαμε τον θάνατο του  συνδημότη μας, Δημητρουλάκη Παντελή, ο οποίος διατέλεσε Πρόεδρος του Τοπικού Διαμερίσματος ΕΛΙΑΣ του Δήμου Γουβών από το 1999 έως το 2002.

 Ο Παντελής ένα εκλεκτό μέλος της κοινωνίας μας και ένας εξαίρετος άνθρωπος, υπηρέτησε με σθένος και αξιοπρέπεια την Τοπική Αυτοδιοίκηση.

 Ως Δημοτικό Συμβούλιο εκφράζουμε τη βαθύτατη θλίψη μας και τα θερμά μας συλλυπητήρια στην οικογένεια και στους οικείους του.

Ο Παντελής πορεύτηκε με εντιμότητα στον επαγγελματικό του βίο και στον στίβο της Αυτοδιοίκησης, και διακρίθηκε για την εργατικότητά του. Κέρδισε επάξια την εμπιστοσύνη των συγχωριανών του, ενώ υποστήριξε ενεργά την αναπτυξιακή πορεία και την πρόοδο του τόπου του.

 

Το Δημοτικό Συμβούλιο Χερσονήσου, προέβη στην  έκδοση του παρόντος ψηφίσματος σε ένδειξη πένθους και ελάχιστου φόρου τιμής και αποφασίζει:

1. Να εκφράσει την θλίψη του για την απώλεια του εκλεκτού συνδημότη και πρώην Προέδρου του Τοπικού Διαμερίσματος ΕΛΙΑΣ του Δήμου Γουβών, που με την προσωπική και την πολιτική του προσφορά τίμησε το τόπο και την κοινωνία μας.

2. Να διατυπώσει τα ειλικρινή και θερμά συλλυπητήρια του Δημάρχου και των μελών του Δημοτικού Συμβουλίου στην οικογένειά του και να επιδώσει το παρόν ψήφισμα.

3. Να αναρτηθεί το παρόν ψήφισμα στην ιστοσελίδα του Δήμου.

 

 

Ο Πρόεδρος του Δ.Σ

Ιωάννης Χρηστάκης