Οι Επιδημίες του Χειμώνα : Οι πολίτες ρωτούν - Οι Ειδικοί Ιατροί απαντούν υπό την αιγίδα του ΕΔΔΥΠΠΥ

Οι Επιδημίες του Χειμώνα :

Οι πολίτες ρωτούν - Οι Ειδικοί Ιατροί απαντούν

υπό την αιγίδα του ΕΔΔΥΠΠΥ

 

Ο Δήμος Χερσονήσου ως μέλος του Ελληνικού Διαδημοτικού Δικτύου Υγιών Πόλεων (ΕΔΔΥΠΠΥ) οργανώνει ένα ευρύ φάσμα δράσεων και ενεργειών αποσκοπώντας στη βελτίωση της ποιότητας ζωής των κατοίκων και στην ευαισθητοποίηση τους σε θέματα προαγωγής ψυχικής και σωματικής υγείας τόσο των ίδιων όσο και των οικογενειών τους.

Η Αντιδημαρχία Κοινωνικής Πολιτικής του Δήμου Χερσονήσου σας καλεί να συμμετάσχετε στη νέα Καμπάνια Ενημέρωσης του Ελληνικού Διαδημοτικού Δικτύου Υγιών Πόλεων (ΕΔΔΥΠΠΥ) του Π.Ο.Υ. με τίτλο: "Οι Επιδημίες του Χειμώνα - Οι Πολίτες ρωτούν, οι Ειδικοί Ιατροί απαντούν", η οποία πραγματοποιείται με τη συνεργασία της Ελληνικής Εταιρείας Χημειοθεραπείας και τον Ιατρικό Σύλλογο Αθηνών.

Η εκδήλωση έχει στόχο την ορθή ενημέρωση για την αντιμετώπιση των επιδημιών του χειμώνα, όπως ιώσεις, γρίπη καθώς και έναντι της πανδημίας covid-19, που ταλαιπωρούν τόσο τους ενήλικες όσο και τα παιδιά. Μέσα από προσεκτικά επιλεγμένες ερωτήσεις οι ειδικοί ιατροί καλούνται να καλύψουν απορίες των πολιτών σχετικά με το θέμα.

Στο πάνελ θα συμμετάσχουν τέσσερις (4 ) ιατροί μέλη της Εταιρείας Χημειοθεραπείας, ενώ τη συζήτηση θα συντονίζει η δημοσιογράφος κα Ελένη Καμάρα, η οποία θα απευθύνει και τις ερωτήσεις στους ιατρούς.

Επιπλέον, όσοι πολίτες συμμετάσχουν στην εκδήλωση θα έχουν τη δυνατότητα να απευθύνουν επιπλέον ερωτήσεις, σχετικές με το θέμα.

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί διαδικτυακά τη Δευτέρα 16 Ιανουαρίου 2023 και ώρα 18:00 - 19:30.   

Σύνδεσμος Πλατφόρμας Zoom (link): https://us06web.zoom.us/webinar/register/WN_mM39hH4jT2ywCchF-SUdTg 

Η live μετάδοση της ημερίδας θα πραγματοποιηθεί στην σελίδα της κεντρικής δομής των ΚΕΠ Υγείας. https://www.facebook.com/kentrikidomikepygeias

Η συμμετοχή για όλους είναι ΔΩΡΕΑΝ.

 

Ευχαριστούμε εκ των προτέρων για την συμμετοχή σας.

 

Ο Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Πολιτικής

Δήμου Χερσονήσου

Κωνσταντίνος Ζαχαριουδάκης