ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗΣ ΘΕΣΗΣ ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗΣ ΣΕ ΣΩΜΑΤΕΙΑ ΚΑΙ ΜΗ ΚΕΡΔΟΣΚΟΠΙΚΟΥΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΑΠΟ ΤΗ VODAFONE

Το πρόγραμμα Vodafone World of Difference προσφέρει σε 10 επιτυχόντες τη δυνατότητα να εργαστούν στον κοινωφελή μη κερδοσκοπικό οργανισμό της επιλογής τους για έξι μήνες. Η Vodafone θα καταβάλει το μισθό και τις σχετικές εργοδοτικές ασφαλιστικές εισφορές κάθε υποψηφίου που θα επιλεγεί (έως 8.000 € και 2.000 € αντίστοιχα), δίνοντάς του τη δυνατότητα να στηρίξει για έξι μήνες το έργο του οργανισμού που έχει επιλέξει, και να συμβάλει στην κάλυψη ουσιαστικών αναγκών της κοινωνίας.

Το πρόγραμμα Vodafone World of Difference είναι μια μοναδική κοινωφελής πρωτοβουλία που πραγματοποιείται από τα Κοινωφελή Ιδρύματα της Vodafone σε 19 χώρες και μέχρι σήμερα έχει δώσει τη δυνατότητα σε περισσότερους από 3.025 επιτυχόντες σε όλο τον κόσμο να εργαστούν για το μη κερδοσκοπικό οργανισμό της επιλογής τους και να αμείβονται για αυτή την εργασία τους.


Το Vodafone World of Difference στην Ελλάδα ξεκίνησε τον Σεπτέμβριο του 2010 έχοντας μέχρι σήμερα αναδείξει 24 νικητές που εργάστηκαν στο μη κερδοσκοπικό οργανισμό της επιλογής τους σε περιοχές σε όλη την Ελλάδα, όπως Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Κοζάνη, Κομοτηνή, Μυτιλήνη, Πάτρα, Πάρο και Πρέσπες, προσφέροντας σημαντικό έργο στην τοπική κοινωνία.

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε τον σύνδεσμο: http://www.vodafone.gr/portal/client/cms/viewCmsPage.action?pageId=10011