Συμμετοχή Δημάρχου Χερσονήσου κ. Ζαχαρία Δοξαστάκη σε ημερίδα και σειρά επαφών σε Υπουργεία στην Αθήνα

 

Χερσόνησος, 3 Απριλίου 2013

 

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ


Θέμα: Συμμετοχή Δημάρχου Χερσονήσου κ. Ζαχαρία Δοξαστάκη σε ημερίδα με θέμα «Δήμος & Ενέργεια: Μια εναλλακτική προσέγγιση στην οικονομική κρίση».


Ο Δήμαρχος Χερσονήσου κ. Ζαχαρίας Δοξαστάκης, συμμετείχε σε ημερίδα με θέμα «Δήμος & Ενέργεια: Μια εναλλακτική προσέγγιση στην οικονομική κρίση», που πραγματοποιήθηκε   τη Δευτέρα 1 Απριλίου 2013 στην Αθήνα.

 

Εκμεταλλευόμενος την παρουσία του στην Αθήνα είχε σειρά επαφών με στελέχη των αρμοδίων Υπουργείων και λοιπών φορέων, για την προώθηση υπηρεσιακών θεμάτων, όπως:

 

  1. Διεκπεραίωση διαδικασιών επί των παρατηρήσεων του Συμβουλίου της Επικρατείας (ΣτΕ) για τα σχέδια ΠΔ αναφορικά με τον χαρακτηρισμό ως παραδοσιακών τμημάτων των οικισμών Επισκοπής και Σταμνιών της Δ.Ε. Επισκοπής και του οικισμού Μοχού της Δ.Ε. Μαλίων (ΥΠ.Ε.Κ.Α.)
  2. Συζήτηση με τη Διαχειριστική Αρχή της ΕΕΤΑΑ για την ένταξη του έργου «Διαμόρφωση πεζοδρομίων στην οδό Ε. Βενιζέλου στον οικισμό Μαλίων» στο ΕΣΠΑ (ΕΕΤΑΑ)
  3. Συζήτηση με τη Δ/νση Προγραμματισμού του Υπουργείου Παιδείας για την έγκριση του κτηριολογικού προγράμματος του έργου «Ολοήμερο Δημοτικό Σχολείο & Ολοήμερο Νηπιαγωγείο  στην περιοχή Κοκκίνη Χάνι Δ.Ε. Γουβών του Δήμου Χερσονήσου»
  4. Συνεργασία με τους υπηρεσιακούς παράγοντες της Δ/νσης Δημοσίων Κτημάτων του Υπουργείου Οικονομικών για την έκδοση ΚΥΑ απλής παραχώρησης των τμημάτων αιγιαλού και παραλίας στους Δήμους της χώρας.