ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΜΑΘΗΤΩΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΙΟΡΔΑΝΙΑ ΣΤΟ ΔΗΜΑΡΧΟ ΧΕΡΣΟΝΗΣΟΥ

Το Δήμαρχο Χερσονήσου κ. Ζαχαρία Δοξαστάκη επισκέφθηκαν σήμερα εκπρόσωποι της εικοσαμελούς ομάδας μαθητών από Σχολεία της Μαδίβας Ιορδανίας που φιλοξενούνται στην Παιδική Εξοχή «Κοκκίνη Χάνι» του Δήμου Χερσονήσου, όπου κατά διαστήματα φιλοξενούνται παιδιά ομογενών και παιδιά από την Ελληνορθόδοξη Κοινότητα.

Τους μαθητές συνόδευαν οι κ.κ. Αντιδήμαρχος Δ. Χερσονήσου - Πρόεδρος του Δ.Σ. της Παιδικής Εξοχής κ. Γεώργιος Μακράκης, ο Πρόεδρος του Παγκρήτιου Συλλόγου Ελλήνων Αιγυπτιωτών και Φίλων κ. Ηλίας Παυλούσης και ο επικεφαλής της αποστολής, καθηγητής Αγγλικών κ. Γεράσιμος Αλεξόπουλος.

 

Ο κ. Δοξαστάκης ευχήθηκε καλή διαμονή στους μαθητές και τους συνοδούς τους ενώ τους παρότρυνε να αξιοποιήσουν αυτή την επίσκεψη ως ευκαιρία για να γνωρίσουν καλύτερα την Κρήτη, τις φυσικές ομορφιές, την ιστορία και τον πολιτισμό της, μέσα από οργανωμένες επισκέψεις στην ευρύτερη περιοχή του Δήμου Χερσονήσου, που αποτελεί έναν από τους πιο σημαντικούς και οργανωμένους τουριστικούς προορισμούς της Ελλάδας.

 

 

Ο Δήμαρχος Χερσονήσου τόνισε ότι είναι αναγκαίο να ενισχύονται οι σχέσεις της Ελλάδας με την Ελληνορθόδοξη Κοινότητα και ο Δήμος Χερσονήσου είναι σε θέση να παρέχει τη στήριξη για την ανάπτυξη αυτών των σχέσεων. Ειδικότερα κατά αυτή την κρίσιμη περίοδο για την Ελλάδα, οι επισκέπτες μας από το εξωτερικό μπορούν να είναι οι καλύτεροι πρεσβευτές μας.