4ος Δρόμος Επισκοπής – Ι.Μ. Αγκαράθου «Τρέχω για την υγεία μου – Στηρίζω το Ιατρείο μου»

Με τη συνδιοργάνωση του Δήμου Χερσονήσου θα πραγματοποιηθεί ο 4ος Δρόμος Επισκοπής – Ι.Μ. Αγκαράθου με σύνθημα: «Τρέχω για την υγεία μου – Στηρίζω το Ιατρείο μου» την Κυριακή 18 Ιανουαρίου. Πρόκειται για μια διοργάνωση - θεσμό του Συλλόγου Μαραθωνοδρόμων Κρήτης που πραγματοποιείται σε συνεργασία με τους: Περιφέρεια Κρήτης, Ιερά Μονή Αγκαράθου, Πολιτιστικούς  Συλλόγους Επισκοπής, Σγουροκεφαλίου, Γαλύφας και Σταμνιών,  Σύλλογο  Γυναικών «Εργάνη» Επισκοπής, Κίνηση Πολιτών Επισκοπής,  Γ.Σ. Ατρόμητος Επισκοπής,  Συλλόγους γονέων και κηδεμόνων Δημοτικού - Γυμνασίου - Λυκείου Επισκοπής. Η διαδρομή δεν έχει ανταγωνιστικό χαρακτήρα και η συμμετοχή είναι ελεύθερη για όλους. Θα υπάρχει γραμματεία στην Επισκοπή για τις εγγραφές και κουμπαράς (προαιρετικά – κατά βούληση) για την οικονομική ενίσχυση του Περιφερειακού Ιατρείου Επισκοπής.

Αναλυτικά, το πρόγραμμα του αγώνα περιλαμβάνει:

  • 10.00 πμ: προσέλευση και δηλώσεις συμμετοχής στο Ηρώο Πεσόντων Επισκοπής.
  • 11.00 πμ: εκκίνηση ποδηλασίας
  • 11.30 πμ: εκκίνηση τρέξιμο-πεζοπορία (1.500 μ. Ηρώο Πεσόντων Επισκοπής - Σγουροκεφάλι)
  • 12.00 το μεσημέρι: εκκίνηση τρέξιμο-πεζοπορία (5.400 μ. Ηρώο Πεσόντων Επισκοπής – Ι.Μ. Αγκαράθου).

 

Θα ακολουθήσει η κοπή της πίτας του Συλλόγου Μαραθωνοδρόμων Κρήτης στη μονή Αγκαράθου και θα τιμηθούν αθλητές που έχουν διακριθεί σε εθνικούς και παγκόσμιους Αγώνες Δρόμου.

Επίσης, στον τερματισμό θα σερβίρεται δωρεάν η παραδοσιακή φασολάδα, προσφορά των Πολιτιστικών Συλλόγων και άφθονο κρασί. Σε όλους τους συμμετέχοντες θα δοθεί αναμνηστικό δίπλωμα και μπλουζάκι.

Να σημειωθεί ότι ο Δήμος Χερσονήσου θα διαθέσει λεωφορείο για την επιστροφή των συμμετεχόντων αθλητών από την Ι.Μ.Αγκαράθου στην Επισκοπή και στο Σγουροκεφάλι.


ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΜΑΡΑΘΩΝΟΔΡΟΜΟΥΣ: Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να δηλώνουν συμμετοχή μέσω της ηλεκτρονικής σελίδας του Συλλόγου Μαραθωνοδρόμων Κρήτης  www.cretamarathon.gr  ή στα φαξ 2810-721822 και 2810-263426. Περισσότερες πληροφορίες στα τηλ: 2810-284635 από 19.00’ έως 21.00’ και 6945251883. Για την ποδηλατοδρομία, πληροφορίες στο τηλέφωνο 6975875320.