main img main img main img main img main img main img main img main img

Ο Δήμος Χερσονήσου "ταξιδεύει" στο Τελ Αβίβ

Στο Τελ Αβίβ «ταξίδεψε» ο Δήμος Χερσονήσου στις 10 και 11 Φεβρουαρίου, στη διεθνή τουριστική έκθεση International Mediterranean Tourism Market, στο πλαίσιο των ενεργειών προβολής και προώθησης του προορισμού.

Το Δήμο Χερσονήσου εκπροσώπησαν ο Αντιδήμαρχος Τουρισμού και Απασχόλησης, κ. Ευθύμιος Μουντράκης και ο ειδικός σύμβουλος, κ. Μηνάς Λιαπάκης, οι οποίοι πραγματοποίησαν σειρά επαφών με εταιρείες και οργανισμούς του τουριστικού κλάδου.

Σύμφωνα με τον αντιδήμαρχο, κ. Μουντράκη «η αγάπη και προτίμηση του Ισραηλινού κοινού για την Ελλάδα ως προορισμού ήταν έκδηλη, όπως και έντονο το ενδιαφέρον για τις πολιτικές εξελίξεις στην χώρα μας, δηλώνοντάς μας συνεχώς ανοιχτά τη στήριξή τους.»

Μεγάλο ενδιαφέρον είχε η συζήτηση για κοινά θέματα που αφορούν στον κλάδο με το γενικό γραμματέα του υπουργείου Τουρισμού του Ισραήλ, κ. Amir Halevi, αλλά και η συνάντηση με τον γενικό διευθυντή της Ένωσης Τουριστικών Δήμων κ. Yossi Chen, όπου, μεταξύ άλλων, εξετάστηκαν θέματα συνεργασίας.

Τέλος, ως «ιδιαίτερα κατατοπιστική και στοχευμένη» χαρακτήρισε τη συνάντηση με το γενικό διευθυντή του ΕΟΤ του Ισραήλ, κ. Μιχάλη Τερζήμπαση, καθώς κατατέθηκαν συγκεκριμένες προτάσεις για τρόπους προώθησης και μάλιστα άμεσα, παρουσία και του προξένου στο Ισραήλ κ. Γεννηματά, ο οποίος μάλιστα δήλωσε την αμέριστη υποστήριξή του σε κάθε προσπάθεια ανάδειξης του Δήμου Χερσονήσου ως προορισμού.

 

 

 

 

copyright © Δήμος Χερσονήσου