Βράβευση της ΜΚΟ ΙΡΙΔΑ

Τις γυναίκες της ΜΚΟ «ΊΡΙΔΑ» τίμησε σήμερα ο δήμαρχος Χερσονήσου, Γιάννης Μαστοράκης για την ανιδιοτελή προσφορά τους σε άπορες οικογένειες με παιδιά που πλήττονται από την οικονομική κρίση και αδυνατούν να καλύψουν βασικές, καθημερινές ανάγκες. Η φιλανθρωπική εκδήλωση «Μια αγκαλιά για τα παιδιά» (χριστουγεννιάτικο παζάρι σε συνδυασμό με εορταστικές εκδηλώσεις) διοργανώθηκε φέτος για 4η συνεχόμενη χρονιά από την «ΊΡΙΔΑ» και τα έσοδα προσφέρθηκαν, την περίοδο του Πάσχα, σε άπορες οικογένειες του Δήμου Χερσονήσου.

«Με μια γενναιόδωρη συνεισφορά εξήντα δωροεπιταγών, σημαντικής αξίας η καθεμιά, ανακούφισαν συνανθρώπους μας την εορταστική περίοδο του Πάσχα,  με οικονομικά – κοινωνικά κριτήρια σε συνεργασία με την κοινωνική υπηρεσία του δήμου μας, ενισχύοντας και τις δικές μας προσπάθειες σε μια δυσμενή οικονομική συγκυρία που δοκιμάζει πρώτα από όλα την ανθρωπιά μας. Θεωρούμε ελάχιστη υποχρέωσή μας να σας ευχαριστήσουμε και δημόσια για την πολύτιμη βοήθειά σας. Ευχή μας είναι να συνεχίσετε να βοηθάτε όσους έχουν ανάγκη, καθώς εκτός από την έμπρακτη ευγενική προσφορά σας, δίνετε μήνυμα ζωής, αποτελείτε πρότυπο αλληλεγγύης και εμπνέετε με την πρωτοβουλία σας,» ανέφερε χαρακτηριστικά ο δήμαρχος, ο οποίος δήλωσε την αμέριστή συμπαράστασή του και πρόθυμος να συνεισφέρει και ο ίδιος προσωπικά στις δράσεις και στο φιλανθρωπικό έργο της «ΊΡΙΔΑΣ», που αποτελεί «κατάθεση ψυχής».

Η πρόεδρος του Δ.Σ. της «ΊΡΙΔΑΣ», κ. Ρένια Δρόσου δέχτηκε εκ μέρους των περίπου 120 γυναικών που συμμετέχουν στο σύλλογο την τιμητική διάκριση και ευχαρίστησε με τη σειρά της όσους δούλεψαν για τη διοργάνωση της συλλογικής εκδήλωσης διαθέτοντας πολύ χρόνο και ενέργεια, όσους ενίσχυσαν και στήριξαν την προσπάθεια και όσους ήρθαν και μοιράστηκαν πλήθος συναισθημάτων. Παράλληλα, οι παρευρισκόμενοι, ο δήμαρχος, Γιάννης Μαστοράκης, ο πρόεδρος ΔΣ, Γιάννης Χρηστάκης, οι αντιδήμαρχοι Εμμ. Πλευράκης και Γιώργος Μεραμβελιωτάκης και η γενική γραμματέας, Νατάσσα Νηστικάκη είχαν την ευκαιρία να ενημερωθούν για τις υλοποιούμενες και προγραμματιζόμενες δράσεις της «ΊΡΙΔΑΣ».