main img main img main img main img main img main img main img main img

Ξεκινούν οι εργασίες ηλεκτροφωτισμού της οδού Ναυάρχου Νεάρχου στο Λιμ. Χερσονήσου

Τη σύμβαση του έργου «Ηλεκτροφωτισμός της οδού Ναυάρχου Νεάρχου και αποκατάσταση του οδοστρώματος Δ. Ε. Χερσονήσου» αρχικού προϋπολογισμού 130.000 ευρώ (με Φ.Π.Α.) υπέγραψε χθες ο αντιδήμαρχος Τεχνικών Έργων και Χωροταξικού Σχεδιασμού, κ. Εμμαν. Πετράκης και ο εκπρόσωπος της αναδόχου εταιρείας Λιμενική Α.Ε., παρουσία του δημάρχου Χερσονήσου, κ. Γιάννη Μαστοράκη και των επιβλεπουσών μηχανικών της Τεχνικής Υπηρεσίας του Δήμου, Σοφίας Υφαντή – μηχανολόγος μηχανικός ΤΕ και Στεφανίας Τζαγκαράκη – πολιτικός μηχανικός.

Με το έργο αυτό αναβαθμίζεται το δυτικό παραλιακό μέτωπο του Λιμένα Χερσονήσου. Ο χρόνος ολοκλήρωσής του είναι στο τέλος του έτους (30-12-2015) και στις εργασίες περιλαμβάνονται οι απαραίτητες ηλεκτρολογικές εγκαταστάσεις για τον φωτισμό της οδού Ναυάρχου Νεάρχου στο Λιμ. Χερσονήσου, στην οποία προβλέπονται μονόφωτα και δίφωτα φωτιστικά επί ιστό έξι (6) μέτρων. Η αποκατάσταση του οδοστρώματος θα πραγματοποιηθεί με σταμπωτό δάπεδο σκυροδέματος. 

Η μελέτη του έργου εκπονήθηκε από την Τεχνική Υπηρεσία του Δήμου, τη Σοφία Υφαντή – μηχανολόγο μηχανικό ΤΕ -  και την Αθανασία Αλεξανδρή – αρχιτέκτων μηχανικό.

 

 

copyright © Δήμος Χερσονήσου