Με επιτυχία η εκδήλωση με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Χορού 2023 στον Δήμο Χερσονήσου

Μια μεγάλη υπαίθρια γιορτή αφιερωμένη στον Χορό διοργάνωσε για δεύτερη συνεχή χρονιά η Κοινωφελής Επιχείρηση Δήμου Χερσονήσου (Κ.Ε.Δ.Χ.) το Σάββατο 29 Απριλίου, στο θεατράκι της Αγίας Παρασκευής στον Λιμένα Χερσονήσου, με αφορμή τον εορτασμό της Παγκόσμιας Ημέρας Χορού.

 Ερασιτεχνικές χορευτικές ομάδες Πολιτιστικών Συλλόγων και επαγγελματικές Σχολές χορού που δραστηριοποιούνται στον Δήμο Χερσονήσου, ένωσαν τις δυνάμεις τους, “ξεδίπλωσαν” τις χορευτικές τους ικανότητες και με πολλή θετική ενέργεια και άφθονο κέφι προσέφεραν ένα εντυπωσιακό θέαμα.

 Η εκδήλωση ξεκίνησε με την ομάδα χορευτικής γυμναστικής των μαθημάτων για ενήλικες που διοργάνωσε η Κ.Ε.Δ.Χ. φέτος. Ένα μοναδικό θέαμα, με πέντε διαφορετικά είδη χορού παρουσίασε αμέσως μετά η Σχολή Χορού Arte Ballet Dance School της Κατερίνας Καργάκη και κέρδισε το ζεστό χειροκρότημα του κοινού. Ακολούθησαν η χορευτική ομάδα του Φιλωνίδειου Πολιτιστικού και Εξωραϊστικού Συλλόγου Λιμ. Χερσονήσου και ο Λαογραφικός Όμιλος «Λάζαρος και Μανόλης Χνάρης» με παραδοσιακούς κρητικούς χορούς. Το Fitness Studio της Μαίρης Κυπριωτάκη παρουσίασε ένα δυναμικό χορευτικό πρόγραμμα Kangoo. Η ομάδα χορού της Nicola West Stage Group έκλεισε τη βραδιά με ένα ξέφρενο μουσικοχορευτικό πρόγραμμα ξεσηκώνοντας το κοινό.

 Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν ο Δήμαρχος Χερσονήσου Γιάννης Σέγκος, ο Πρόεδρος της Κ.Ε.Δ.Χ. Γιάννης Μηλάκης, η αντιπρόεδρος της Κ.Ε.Δ.Χ. Ανδρονίκη Μαραγκάκη και η πρόεδρος του Φιλωνίδειου Πολιτιστικού και Εξωραϊστικού Συλλόγου Λιμ. Χερσονήσου Μαρία Τρευλάκη.

 «Θέλω να συγχαρώ όλους τους επαγγελματίες και ερασιτέχνες χορευτές, που συμμετείχαν στη σημερινή εκδήλωση και μας παρουσίασαν το "μεράκι" τους, τη δουλειά τους. Παραμένουμε δίπλα τους και καμαρώνουμε τόσο για την προσπάθεια που καταβάλλουν, αλλά και για τα αποτελέσματά της», ανέφερε ο Πρόεδρος της Κοινωφελούς Επιχείρησης Δήμου Χερσονήσου (Κ.Ε.Δ.Χ.), Γιάννης Μηλάκης.

 Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε με την υποστήριξη του Δήμου Χερσονήσου.