Με επιτυχία ολοκληρώθηκε η εκδήλωση με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Χορού στο Δήμο Χερσονήσου

Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε το Σάββατο 30 Απριλίου η εκδήλωση που διοργάνωσε η Κοινωφελής Επιχείρηση Δήμου Χερσονήσου (Κ.Ε.Δ.Χ.) με τη συμμετοχή σχολών χορού που δραστηριοποιούνται στο Δήμο Χερσονήσου: Arte Ballet Dance School, Εργαστήρι Παραδοσιακών Χορών «Ίσταμνος», Λαογραφικός Όμιλος «Λάζαρος και Μανόλης Χνάρης» και η χορευτική ομάδα του Φιλωνίδειου Πολιτιστικού & Εξωραϊστικού Συλλόγου Λιμ. Χερσονήσου, με αφορμή τον εορτασμό της Παγκόσμιας Ημέρας Χορού.

 

Στην εκδήλωση παρουσιάστηκαν χορευτικά δρώμενα κλασσικού, σύγχρονου και παραδοσιακού ρεπερτορίου από χορευτικούς ομίλους και σχολές χορού. Αξίζει να σημειωθεί ότι, στο πλαίσιο της διοργάνωσης παρουσιάστηκαν τα λαογραφικά στοιχεία και τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά κάθε χορού.

 

Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν ο Δήμαρχος Χερσονήσου Γιάννης Σέγκος, ο Αντιδήμαρχος Διοικητικών θεμάτων και Κοινωνικής Πολιτικής Κωνσταντίνος Ζαχαριουδάκης, η αντιπρόεδρος της Κοινωφελούς Επιχείρησης Δήμου Χερσονήσου (Κ.Ε.Δ.Χ.) Ανδρονίκη Μαραγκάκη, το μέλος της Κ.Ε.Δ.Χ. Αμαλία Κουτσαντωνάκη και η πρόεδρος του Φιλωνίδειου Πολιτιστικού & Εξωραϊστικού Συλλόγου Λιμ. Χερσονήσου Μαρία Τρευλάκη.

«Ευχαριστώ όλες τις σχολές χορού που συμμετείχαν στην εκδήλωση και παρουσίασαν τη δουλειά τους. Ως δημοτική αρχή, στηρίζουμε τις σχολές χορού του Δήμου μας προβάλλοντας την δουλειά που με τόσο κόπο κάνουν για τα παιδιά μας, ώστε να τα καμαρώνουμε, διαδίδοντας τον πολιτισμό μας», δήλωσε ο πρόεδρος της Κοινωφελούς Επιχείρησης Δήμου Χερσονήσου (Κ.Ε.Δ.Χ.), Γιάννης Μηλάκης.

Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε με τη στήριξη του Δήμου Χερσονήσου.