main img main img main img main img main img main img main img main img

Ο Δήμος Χερσονήσου και το Ρώσικο τουριστικό portal tourOut.ru διοργάνωσαν διαγωνισμό για την προβολή της περιοχής

 

 

Χερσόνησος,  11 Σεπτεμβρίου 2013

 

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ 

 

ΘΕΜΑ: Ο Δήμος Χερσονήσου και το Ρώσικο τουριστικό portal tourOut.ru διοργάνωσαν διαγωνισμό για την προβολή της περιοχής.

 

Ο Δήμος Χερσονήσου αντιλαμβανόμενος την μεγάλη απήχηση της Ρωσικής αγοράς για την περιοχή αλλά και για όλη την Ελλάδα, διοργάνωσε από 01-31 Αυγούστου διαγωνισμό στο Ρωσικό τουριστικό portal TourOut.ru με τίτλο "Rate now the best hotels in Greece & Get Free Holidays & Car in Hersonissos Municipality". Οι διαγωνιζόμενοι είχαν την υποχρέωση να βαθμολογήσουν ξενοδοχεία σε όλη την Ελλάδα και μετά από κλήρωση κέρδισαν δύο 4ήμερα σε ξενοδοχεία της Ανάληψης και της Χερσονήσου και ένα αυτοκίνητο για 4 μέρες.

 

Το TourOut.ru παρουσίασε μέσα από το διαγωνισμό το Δήμο Χερσονήσου, τις επιχειρήσεις που προσέφεραν τα δώρα σε ειδική σελίδα (http://tourout.ru/groups/message/7924/) που δημιούργησε και στο forum του site. Επίσης στάλθηκε σε πάνω από 65.000 χρήστες του tourOut.ru.  ενημερωτικό newsletter για την ενέργεια αυτή ώστε να γίνει ακόμα περισσότερο γνωστός ο διαγωνισμός.  Οι συμμετοχές ξεπέρασαν τις 719.

 

Ο Δήμος Χερσονήσου ευχαριστεί την εταιρεία EuroHotel για την προσφορά των διαμονών και την εταιρεία ενοικιάσεων αυτοκινήτων Crete Royal για την παροχή του αυτοκινήτου.

copyright © Δήμος Χερσονήσου