Τα εγκώμια έψαλαν σήμερα οι ωφελούμενοι του ΚΗΦΗ Δήμου Χερσονήσου

Συγκινητικές στιγμές εκτυλίχθηκαν νωρίτερα σήμερα στο δημαρχείο στις Γούρνες. Οι ηλικιωμένοι ωφελούμενοι του Κέντρου Ημερήσιας Φροντίδας Ηλικιωμένων (Κ.Η.Φ.Η.) Δήμου Χερσονήσου με την καθοδήγηση του μαέστρου Νίκο Αντωνακάκη έψαλαν τα εγκώμια του Επιτάφιου Θρήνου στο Δήμαρχο Χερσονήσου, Γιάννη Σέγκο, στον Πρόεδρο της Κοινωφελούς Επιχείρησης Δήμου Χερσονήσου, Γιάννη Μηλάκη και στον Αντιδήμαρχο, Κώστα Ζαχαριουδάκη, στέλνοντας ένα ξεχωριστό μήνυμα ελπίδας.

Οι ηλικιωμένοι πρόσφεραν χειροποίητη πασχαλινή λαμπάδα και κάρτα, καθώς και ένα κομποσκοίνι στο Δήμαρχο «για το μάτι». Στη συνέχεια συζήτησαν μαζί του για θέματα καθημερινότητας που τους απασχολούν, αντάλλαξαν ευχές και δήλωσαν παρόντες σε δημιουργικές δράσεις, ευχαριστώντας τη δημοτική αρχή για την παροχή δράσεων φροντίδας, υποστήριξης και ενδυνάμωσής τους.

«Οι ηλικιωμένοι μας έδωσαν σήμερα μεγάλη χαρά με την παρουσία τους, με τα υψηλά αποθέματα αισιοδοξίας, ελπίδας και αγάπης που μας προσφέρουν και με την αστείρευτη ψυχική δύναμή τους να μας ενθαρρύνουν να συνεχίσουμε την προσπάθεια. Παρά το γεγονός ότι αποτελούν μια ευάλωτη κοινωνικά ομάδα που χρειάζεται την υποστήριξή μας, συμβάλλουν τα μέγιστα στην κοινωνική συνοχή, καθώς παραμένουν ενεργά μέλη του στενού πυρήνα της ελληνικής οικογένειας και μεταλαμπαδεύουν γνώση και εμπειρία πολύτιμη στις νεότερες γενιές. Μας δίνει χαρά να φροντίζουμε με τη σειρά μας τη γενιά των παππούδων μας, τους ανθρώπους που μας  μεγάλωσαν, οι οποίοι ακόμα και τώρα, παραμένουν δημιουργικοί,» ανέφερε ο κ. Σέγκος.