Ο Δήμαρχος Χερσονήσου Γιάννης Σέγκος στο Forum των Δελφών

Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΧΕΡΣΟΝΗΣΟΥ ΓΙΑΝΝΗΣ ΣΕΓΚΟΣ ΣΤΟ FORUM ΤΩΝ ΔΕΛΦΩΝ

Ομιλητής στη θεματική ενότητα «Ματιά στο μέλλον: Πώς μπορούν οι Τοπικές Αρχές να αγκαλιάσουν την καινοτομία και να επενδύσουν στον άνθρωπο»

 

 

Προσκεκλημένος ομιλητής στο Οικονομικό Φόρουμ των Δελφών είναι ο Δήμαρχος Χερσονήσου Γιάννης Σέγκος ο οποίος θα συμμετάσχει στη συζήτηση της θεματικής ενότητας με τίτλο «Ματιά στο μέλλον : Πώς μπορούν οι Τοπικές Αρχές να αγκαλιάσουν την καινοτομία και να επενδύσουν στον άνθρωπο».

Την έναρξη των εργασιών στο διεθνούς φήμης Delphi Economic Forum θα κηρύξει η πρόεδρος της Δημοκρατίας Κατερίνα Σακελλαροπούλου και θα συμμετάσχουν περισσότεροι από 800 ομιλητές από 70 χώρες.

Ο κ. Σέγκος θα παρουσιάσει στρατηγικές «έξυπνης» πόλης και έργα καινοτομίας στο Δήμο Χερσονήσου που απαντούν στις προκλήσεις του μέλλοντος.

Το Delphi Economic Forum θα επιδιώξει να διερευνήσει απαντήσεις στα πιο καίρια ζητήματα που απασχολούν την εποχής μας :

  • Ø Πώς μπορούν οι κοινωνίες ανά τον κόσμο να συνεργαστούν ώστε να μετατραπεί η σημερινή αστάθεια σε ελπίδα. 
  • Ø Πώς αλλάζουν οι συσχετισμοί σε ένα συνεχώς μεταβαλλόμενο γεωπολιτικό περιβάλλον στον τομέα της εξωτερικής πολιτικής, της ασφάλειας, της οικονομίας.
  • Ø Πόσο προετοιμασμένοι είναι οι ηγέτες και οι επιχειρήσεις στο να προσαρμοστούν σε αυτές τις αλλαγές 

Οι θεματικοί πυλώνες του Φόρουμ που θα διεξαχθεί από τις 26 έως τις 29 Απριλίου καλύπτουν ένα ευρύ φάσμα που εκτείνεται από τη γεωπολιτική και τη διεθνή ασφάλεια, το μέλλον της Ευρώπης, τη βιωσιμότητα και την κλιματική αλλαγή, την τεχνολογία, μέχρι την εκπαίδευση και τον πολιτισμό, υπό το πρίσμα των τελευταίων εξελίξεων.