Διήμερο σεμινάριο/εργαστήριο εισαγωγής στη Φυσική Δόμηση για ενήλικες και παιδιά στις 24 και 25 Σεπτεμβρίου στις Ποτάμιες.

 

Διήμερο σεμινάριο/εργαστήριο εισαγωγής στη Φυσική Δόμηση θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 24 Σεπτεμβρίου (ώρες: 15.00 - 18.00) και την Κυριακή 25 Σεπτεμβρίου (ώρες: 14.00 - 18.00) στις Ποτάμιες, για ενήλικες και παιδιά, με ελεύθερη συμμετοχή.
Οι κατασκευές θα έχουν βάση τον άργιλο και το άχυρο και τα έργα θα είναι κατασκευασμένα χωρίς γωνίες, ακμές ή χημική τοξικότητα, απολύτως ασφαλή. Φανταστείτε ότι μπορείτε να «πλάσετε» το σπίτι σας μόνοι σας, σαν να πρόκειται για ένα παιχνίδι με πηλό. Να του δώσετε το σχήμα, το μέγεθος και τις καμπύλες που θέλετε, να του δώσετε την ενέργεια τη δική σας και των φίλων σας, που θα σας βοηθήσουν να το χτίσετε. Μια αρχαία τεχνική χτισίματος με γήινα υλικά που έχει αρχίσει να κατακτά και πάλι τη δόμηση.
Δηλώστε το ενδιαφέρον σας για συμμετοχή στο εργαστήριο μέσω μηνύματος στο e-mail: info@imerosart.com ή στο τηλ: 2810-336196, οι θέσεις είναι περιορισμένες.
Διοργάνωση: Αντιδημαρχία Πολιτισμού - Δήμος Χερσονήσου
Παραγωγή: Πράξη Τέχνης Ίμερος Τεχνική
Υποστήριξη: Δαίδαλος Μηχανική
Φιλοξενία: Πολιτιστικός Σύλλογος Ποταμιών "Παναγία η Γκουβερνιώτισσα".