Ζευγάρια από τη Γερμανία παντρεύτηκαν με θέα τον μαγευτικό κόλπο της Χερσονήσου

ΖΕΥΓΑΡΙΑ ΤΗΣ ΤΗ ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΠΑΝΤΡΕΥΤΗΚΑΝ ΜΕ ΘΕΑ ΤΟΝ ΜΑΓΕΥΤΙΚΟ ΚΟΛΠΟ ΤΗΣ ΧΕΡΣΟΝΗΣΟΥ

 

Σέγκος : «Ο Δήμος Χερσονήσου επενδύει στον γαμήλιο τουρισμό. Όλο και περισσότερα ζευγάρια, από κάθε γωνιά του πλανήτη, επιλέγουν τον τόπο μας για να ανταλλάξουν όρκους αιώνιας πίστης»

 

 

 

Κάτω από τον καταγάλανο κρητικό ουρανό και με θέα τον μαγευτικό κόλπο της Χερσονήσου, εννέα ζευγάρια από την Γερμανία αντάλλαξαν όρκους αιώνιας πίστης.

Πρόκειται για τουρίστες οι οποίοι επιλέγουν συστηματικά τα τελευταία χρόνια τη Χερσόνησο για τις καλοκαιρινές τους διακοπές και είπαν «δέχομαι» στον τόπο που έχουν αγαπήσει ως επισκέπτες και έχουν πλημμυρήσει από όμορφες αναμνήσεις.

Ο Δήμαρχος Χερσονήσου Γιάννης Σέγκος ευχήθηκε στους μελλόνυμφους βίον ανθόσπαρτον και δήλωσε : «Ο Δήμος Χερσονήσου επενδύει στον γαμήλιο τουρισμό και με μεγάλη μας χαρά και ικανοποίηση διαπιστώνουμε πως όλο και περισσότερα ζευγάρια, από κάθε γωνιά του πλανήτη επιλέγουν τον τόπο μας για να παντρευτούν. Θέλουμε ο Δήμος Χερσονήσου να γίνει σημείο αναφοράς του γαμήλιου τουρισμού, όχι μόνο σε επίπεδο Κρήτης αλλά σε ολόκληρη τη χώρα. Οι ειδυλλιακές μας τοποθεσίες, οι σύγχρονες ξενοδοχειακές υποδομές και η φιλοξενία που προσφέρει απλόχερα η τοπική κοινωνία συνθέτουν ένα μοναδικό τρίπτυχο για την ανάπτυξη του γαμήλιου τουρισμού».

Τα εννέα ζευγάρια από τη Γερμανία επέλεξαν για να παντρευτούν,  ξενοδοχειακή μονάδα στο Πισκοπιανό, όπου εδώ και χρόνια πραγματοποιούν τις καλοκαιρινές τους διακοπές.

Από την πανοραμική θέα στο Πισκοπιανό και το βλέμμα ικανό να ταξιδέψει στο βάθος της θάλασσας και του ουρανού, θα επιστρέψουν στον τόπο τους και θα γίνουν με τη σειρά τους «πρεσβευτές» του κρητικού τουρισμού.  

«Ο Δήμος Χερσονήσου είναι ένας κατεξοχήν τουριστικός προορισμός και τα τελευταία χρόνια επενδύουμε στην ανάπτυξη του γαμήλιου τουρισμού, ο οποίος έχει αποκτήσει ιδιαίτερη δυναμική. Ο γαμήλιος τουρισμός μπορεί να ενισχύσει σημαντικά την τοπική οικονομία, καθώς όλο και περισσότερα ζευγάρια από όλο τον κόσμο επιλέγουν διαφορετικούς προορισμούς από τον τόπο διαμονής τους προκειμένου να τελέσουν το γάμο τους. Ο τόπος μας προσφέρεται για μία αξέχαστη εμπειρία που θα συνδυάζει τον γάμο και το ταξίδι του μέλιτος», πρόσθεσε ο κ.Σέγκος.