Πολλές ώρες γέλιου, παιχνιδιού και… μαθήματος στο 7ο Κυνήγι Κρυμμένου Θησαυρού στην Επισκοπή.

Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε το 7ο Κυνήγι Κρυμμένου Θησαυρού στην Επισκοπή με τίτλο «Άριστα 10!» που διοργάνωσαν η Κοινωφελής Επιχείρηση Δήμου Χερσονήσου (Κ.Ε.Δ.Χ.), ο Πολιτιστικός & Λαογραφικός Σύλλογος Επισκοπής και η νικήτρια ομάδα του 2020 «Γυναίκες από σόι», υπό την αιγίδα του Δήμου Χερσονήσου.

 

Φέτος το παιχνίδι ήταν αφιερωμένο στα χρόνια του Σχολείου και απαιτούσε από τις ομάδες - μαθητές να είναι καλά διαβασμένες στα μαθηματικά, στη γεωγραφία, στην ιστορία, στη φυσική και στη μελέτη περιβάλλοντος. Για να λύσει κάποια ομάδα τους γρίφους έπρεπε να έχει μελετήσει καλά τα μαθήματά της.

 

Το κουδούνι χτύπησε στις 11:00 με την ανακοίνωση του πρώτου γρίφου στο Δημοτικό Σχολείο της Επισκοπής, το πρωί της Κυριακής 3 Απριλίου.

Η λήξη του παιχνιδιού και η λύση του τελευταίου γρίφου στις 16:30 ξεκλείδωσε το λουκέτο για το κουδούνι και σήμανε τη λήξη της σχολικής χρονιάς.

 

Στο 7ο Κυνήγι Κρυμμένου Θησαυρού στην Επισκοπή συμμετείχαν πέντε ομάδες: ‘’Οι κοπανατζούδες”, ‘’1,2,3 πήγα στην Κυρία”, ‘’H Ζωή είναι στιγμές”, ‘’Οι Αναποφάσιστοι” και ‘’Πήραμε την κάτω Βότκα”. Νικητές του φετινού παιχνιδιού αναδείχτηκαν οι ‘’Πήραμε την κάτω Βότκα”, οι οποίοι αναλαμβάνουν την επόμενη διοργάνωση του παιχνιδιού.

 

Ο Δήμαρχος Χερσονήσου Γιάννης Σέγκος, κήρυξε την έναρξη του 7ου Κυνηγιού Κρυμμένου Θησαυρού, συνοδευόμενος από τον Αντιδήμαρχο Μανώλη Καλαϊτζάκη. 

 

Ο πρόεδρος της Κοινωφελούς Επιχείρησης Δήμου Χερσονήσου (Κ.Ε.Δ.Χ.), Γιάννης Μηλάκης, δήλωσε: «Είναι για εμάς ως Κ.Ε.Δ.Χ. πολύ σημαντικό να συνδιοργανώνουμε ποιοτικές εκδηλώσεις με τους δραστήριους Πολιτιστικούς Συλλόγους του Δήμου μας. Το Κυνήγι του Κρυμμένου Θησαυρού αποτελεί μια διοργάνωση που συγκεντρώνει διαχρονικά το ενδιαφέρον μικρών και μεγάλων. Θα είμαστε δίπλα στη διοργάνωση και του επόμενου κυνηγιού».