Συνάντηση Δημάρχου με τη διακεκριμένη αθλήτρια στίβου, Ειρήνη Βασιλείου

Τα θερμά του συγχαρητήρια για τη γενικότερη παρουσία της στο στίβο και στις κορυφαίες αθλητικές διοργανώσεις, αλλά και την εκτίμηση και το θαυμασμό του «στο δικό μας παιδί, από την Ελιά που μας κάνει περήφανους» δήλωσε σήμερα ο Δήμαρχος Χερσονήσου, Γιάννης Σέγκος στη σπουδαία αθλήτρια Ειρήνη Βασιλείου, με την οποία συναντήθηκε στο δημαρχείο.

«Μόνο περηφάνια νιώθουμε εδώ, στο Δήμο Χερσονήσου για τη συμμετοχή της συντοπίτισσάς μας, Ειρήνης Βασιλείου, για δεύτερη συνεχόμενη φορά σε Ολυμπιακούς Αγώνες. Συγχαίρουμε όλους όσους αγωνίστηκαν για την Ελλάδα, αλλά σήμερα τιμούμε ένα δικό μας παιδί, με καταγωγή από την Ελιά και μια από τις πλέον διακεκριμένες και σημαντικές αθλήτριες στίβου. Μας έχει χαρίσει μοναδικές στιγμές συγκίνησης, πιστεύουμε στο ταλέντο της, στη μεθοδικότητα και την εργατικότητά της, καθώς και ότι το ήθος της και η προσήλωσή της στο στόχο την καθιστούν πρότυπο για τα νέα παιδιά που ασχολούνται με τον αθλητισμό. Είμαι πραγματικά περήφανος για την παρουσία της σήμερα εδώ και της εύχομαι από καρδιάς να συνεχίσει τις επιτυχίες σε αγωνιστικό αλλά και σε προσωπικό επίπεδο», ανέφερε ο Δήμαρχος.

Η Ειρήνη Βασιλείου μίλησε για τις δυσκολίες που αντιμετωπίζουν οι αθλητές και τα εμπόδια που πρέπει να ξεπεράσουν στη διάρκεια της προετοιμασίας τους, που αποτελεί όμως την αναπόδραστη καθημερινότητά τους. Αναφέρθηκε επίσης στις πολύτιμες εμπειρίες ζωής και στις ξεχωριστές στιγμές από τη συμμετοχή της στους Ολυμπιακούς του Ρίο το 2016 και του Τόκιο, αλλά και στα επόμενα σχέδιά της, τη συμμετοχή της στο παγκόσμιο πρωτάθλημα κλειστού στίβου στο Βελιγράδι το Μάρτιο 2022.